Yeni bir hayatın başlangıcı aşk dolu sevgi dolu her anı sen dolu..Şarkılarımın her mısrasında hissediyorum seni ansızın yanımdaymışsın,seni içime çekiyormuşum odunsu bir sigara dumanı gibi rüyalarımın vazgeçilmez kahramanı...Yepyeni tertemiz sayfalar açtın yüreğimde.Aşk kokuyor sen kokuyor buram buram o sayfalar.Şiirlerimin her mısrası bana inat haykırırcasına seni söylüyor.Rüyadaysam eğer uyandırma lütfen uyandırmaa..Bırak bari o rüyada en  azından en azından seninle beraber hapsolayım.Renksiz Dünyamdaki gökkuşağım,yıldızım benim sadece geceleri değil her anımda parlayan.Gökyüzü bugün çok derin bakıyor biliyormusun neden o da haykırırcasına seviyormuş güneşi o da seviyormuş.Ama hergün elinden kaçıp onu karanlık ve ıssız aydınlığı bile kendine yetmeyen aya bırakacağını bile bile.'Sen emanet olduğunun farkında olarak yürümelisin.' derler hayır sen bana emanet değilsin sen benim için Sahra çöllerinde bile bulunmayan ganimetimsin. 
 
 
 
         Karanlık yollar umut ampülleriyle dolu yanmayı bekliyor o zifiri gecelerde.Sahilin birinde rastlamıştım iki yengece..Hayata inat herkeze inat yan yan gidiyorlardı kol kola kimseyi düşünmeden..Özendim biliyormusun..
 
 
                       Yaşar Çetinkol
( Estiği Gibi.. başlıklı yazı YaşarÇETİNKOL tarafından 2/12/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.