Nur Yüzlü Gül kokulu Sevgili peygamberim
Seni Çok Ama Çok Seviyorum O temiz pak ellerini öpmek inşAllah nasip olur.Senin Nur Yüzünü Görmek Dünyanın En Güzel Sözlerini Senden Dinlemek , o gül kokunu duymak inşAllah bana ve diğer müslümanlara nasip olur .

Sen müslümanığı yaymak içn çabaladın.inşAllah bizde çabalarızki sen mutlu olasın.Senin Mutlu olman için Canımı Bile Veririm.Cennete Girersem İlk İşim Seni Görmek olur .

Senin O Güzel Hadis-i şeriflerini dinlemek Çok hoşuma gidiyor .Senin O Nurlu Ellerini Binlerce Kez Öpüyorum.Çok İyi Biri Olursam Rüyama Girermisin ?

Müslümanları Oluşturmak için ne kadar çaba sarfettin?Sorularımla seni sıkıyorsam binlerce kez özür dilerim.Sen herşeye layıksın.Altı yaşında yetim kaldın.Bu Nasıl duydu Anlatırmısın ?

Seni Çok Seviyorum.Ellerinden Milyonlarca Kez Öpüyorum.
Seni Seven Torunun Büşra...
Okuyunca duygulandım sizlerlede paylaşmak istedim kardeşlerim AEO
( 9 Yaşındaki Kızdan Efedisine.. başlıklı yazı sahnur-sezer tarafından 1.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu