Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 11.06.2011
Okunma Sayısı : 1901
Yorum Sayısı : 0



GÜNAYDIN HOCAM,

Cuma akşamı ve cuma günü sabaha karşı rüyalar gördüm. Rüyamda; cuma akşamı sabaha karşı namazı kılıp yatınca rüyayla gerçek arası göğsüme nasıl kalbi duran hastalara elektro şok uygulanır ve hasta sallanır aynen sarsıldım. Göğsüme havadan bir şey girdi ve bunu kalbim de hissetti; 1-2 sn hızlı çarptı ve sonra sakinleşti.

Ertesi gün de yine sabah karşı yatarken aklımdan geçirdim; Allah ım seni hissedeyim dedim. Ve rüyamda namaz kılıyorum.. Yanımda annemde var… Bana bir şeyler oluyor sanki ben ben değilim... Sanki ben yok oluyorum ve bedenimde Allah zuhur ediyor... Çok güzel farklı bir şeydi.
Ben değişime uğrarken annem bana şaşkın bir şekilde bakıyor ve ‘’ruh ‘’diyor. Ben ayağa kalkıyorum. Sanki kendimi robotmuş gibi hissediyorum. İnsanların arasına giriyorum fakat sanki onlardan ayrıymış gibi farklı bir boyuttaymışım gibiyim. ve ben onlara bakmıyorum; benim gözümle Allah bakıyormuş gibi hissediyorum.. ve bir an kendimi öldüm zannediyorum Allah’ım beni çocuklarımın başından eksik etme diyorum.. Ölü olmadığımı çocuklarla konuşunca anlıyorum.
O sırada siz yanımda oturuyorsunuz… Arkanızda bir tane dut ağacı var ve yaprakları taze ve yemyeşil oradan gökyüzüne bakıyorum, dolunay... Bana diyorsunuz ki bir bardak su getir fakat su ılık, yarısı sıcak yarısı soğuk olsun, yani karışık olsun diyorsunuz. O sırada uyandım. Teşekkürler.
Selam ve dua ile

Hacı Ali Bayram / 11-06-2011

Günaydın,Gözün aydın Y…. Hanımefendi kardeşim,

MaşaAllah, barikaAllah,en yüksek seviyeden bir tecelli yaşamışsınız.Sizi canı gönülden tebrik ederim..

Yazdıklarınız tefekkürle değerlendirildiğinde her şeyin apaçık olduğu anlaşılır..Ruhumuzun Allah’ın ruhu olduğu,kendisine yakınlaşanların gören gözü,işiten kulağı,iş gören eli olduğunu cenabı mevlamız pek güzel derecede hakkalyakin size göstermiş.Ilık su ise tecellinizin Kemal derecede olduğunu anlatıyor..Nuru tevhidi yaşamış,fenafillah olmuşsunuz.Bu alemde fenafillah böyle tecelli eder..Kişini nefisi kendi ruhunda yok olur...Bu hal,nasibe ve yetişme tarzına bağlı olarak üç şekilde yaşanır..Biri cemal,biri celal ve biri kemal tecellisidir.. En mükemmeli Kemalde olanıdır ve siz maşallah bu şekli yaşamışsınız.(Dut ağacı, yeşillikleri ve ılık su ile anlatılan budur).

Hayatınızın buraya kadar olan bölümü ALLAH’A YOLCULUK idi;
Bundan böyle ALLAH’ta YOLCULUĞUNUZ başlamış oldu.

Artık ümmeti Muhammed’in şefaat edicisi, velisi, dualarınızla koruyucu, kollayıcısı konumundasınız. Her türlü dualarınız hicapsız kabul edilecektir. Bu durum olağanüstü bir yetkidir, ancak âlemlere rahmet olmakla mükellefsiniz. Beddua etmeniz ayetlerle adeta yasaklanmıştır.
İnşaallah bundan böyle rahmet ve merhamet içeren dualarla çevrenize, milletimize ve ümmeti muhammede güzel dileklerinizle hizmet erlerinden biri oldunuz. Çevrenize eğitim, öğretim ve gerektiğinde ayetlerle şifa duaları okuyabilirsiniz. Zamanımızın ihtiyaçlarına göre ne okursanız en yüksekten faydalı olursunuz, birlikteliğimiz devam ederse yardımcı olmaya çalışırız.
Kendinize bu günü bayram ilan ediniz. Şükür namazları kılabilir, gücünüz nispetinde yoksul sevindirebilirsiniz.
Tekrar kutluyorum yeniden yazışmak dileğiyle, sağlık afiyette olunuz.
Selam ve dua ile.
( Esrarlı Mektuplar-4 -allahta Yolculuğunuz Hayırlı Olsun başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 11.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu