ALLAH’IM

 

            Allah’ım! Bana Hakk emri vaki olduğunda Azrail Aleyhisselam’a: “Hoş geldin yaaa melek!” diyebilmeliyim bu da ancak senin emrinle olur. Nasip et Yarab!

           

Allah’ım! Öleceğim zamanı bana bildir. Yakınlarımla vedalaşarak, helalleşerek ayrılmayı nasip et.

           

Allah’ım! Ölüm günüm, düğün günüm olsun; olsun ki huzuruna ak yüz ile varayım. Sen seni sevenleri seversin; ben de seni seviyorum.

           

Allah’ım! Aciz ve günahkar bir kulum. Ancak sen ulusun. Her şeye gücün yeter.Bütün varlığımla senin azametinden sana sığınıyorum. Merhamet edici sıfatından merhamet bekliyorum. Umut varım. Seni görmek için affına muhtacım.

           

Allah’ım! Sen yücesin, Rahimsin, kapına geleni boş çevirmezsin. Bu yüzden huzurundayım. Boynu bükük kapındayım.

           

Allah’ım! Senden gelen hoş gelir. Eziyetlere dayanma gücü ver. Beni etrafına eziyet edenlerden etme. Nefsimi ölmeden öldür. Onun esaretinden kurtar ruhumu.

 

Allah’ım! Adını adınla halk ettiğin gül yüzlüme kavuştur beni. Salat ona, selam ona.  İlk isteğim o, son isteğim o. İki cihanda onu bulmak, onunla olmak istiyorum.

.

Allah’ım! Ruzi mahşerde yüzümün karasını yüzüme vurma. Affına mazhar olan kullarınla haşret. Senin her şeye gücün yeter.

 

 Allah’ım! Henüz vakit varken ruhumu günahlardan arındır. Tövbelerimi kabul et. Kalan ömrümde, isteğin üzere yaşamayı nasip et. Sen isteyene istediğini verirsin. Bana ilminden ilim, merhametinden merhamet, şefkatinden şefkat ver. Şeytanın ve nefsin şerrinden koru.

Allah’ım! Birçok şeyi katında gizledin. Ölüm gibi, kader gibi, ben ne zaman öleceğimi bilmediğim gibi yarın ne olacağını da bilemem. Kaderin bana yansıyan yüzünün, hakkımda hayır mı şer mi, olacağını da bilemem. Bu sebeple kalbime feraset ver. Kaderin acı yüzünü metanetle, güzel yüzünü, şükür ve hamd ile karşılamayı nasip et.

 

Allah’ım! Ben gördüğüm dünyayı sevdiğim gibi, görmediğim ahiretini de sevdim. Görmeden sevmek kolay değil. Kolay olan seni sevmek, sana inanmak, seninle olmak. Senin yarattığını senin için sevmek. Ölümsüz kıldığın ruhum, öleceğini bile bile ölmeyecekmiş gibi yaşıyor. Şaşıyorum bu halime. Halimi sana arz ederken, ruhumun ihlasla donatılmasını niyaz ediyorum.  

Allah’ım! Son anımda, iman zırhım, namaz tacım, Kuran yoldaşım olsun. Kelime-i Şehadet son sözüm, büyük melek şahidim olsun. Son yolculuğumda cennet kapılarından bir kapı aç. Sevgili peygamberim komşum olsun.  (amin)

 

Ruh ölümsüz, can öksüz,

Can ağacı hep köksüz.

                                                                                                            Rabia BARIŞ

                                                                                                         

 

( Allah Im başlıklı yazı Rabia Barış tarafından 30.07.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.