Büyüklerimiz gençliğe bakış acılarını genişletmeli, gençlerin problemlerine sağduyu ile eğilmeliler.

Gençlik nereye gidiyor?
Bunlar adam olmaz?
Nidaları kulaklarımızı aşındırmaktadır. Neden kaynaklanıyor diye kendi iç muhasebesini herkes yapmalı bence… Neden gençlerimiz serkeşlik içinde başıboş bi halde yardım eli beklemektedir. Gençlik karanlık bir tünele girmiş biraz akıllı olan ışık aramakta, düşünenler ısıga yürümekte kalanlar beklemede kalmıştır.
Bu ülkedeki etkili ve yetkili kişiler gençlerin problemlerine artık eğilmeye başlamalı bu ülkenin gerçek hazinesi gençlere yatırım yapmaktadır. Gençliğe bizde gerekirse vurdumduymaz kulaklara vura vura hatırlatacağız. Okul hayatı biten gençliğin en büyük sıkıntısı işsizliktir. İşsiz kalan gençler kullanılmakta doğru yönlendirilmeyen gençler art niyetli kişilerin elinde adeta oyuncak olmuştur. Gençlere “sen karışma! Bu ülkeyi kurtarmak sana mı kaldı?”gibi söylemlerle gençliğe empoze edilmeye çalışılan bu zehirle Gençlik ikinci plana atılmaktadır.
Gençler bu ülkenin geleceği yarının teminatı, bu ülkenin sigortasıdır. Siz büyüklerimiz bu gençlere sahip çıkmaz ise birileri iş vaatleriyle, türlü oyunlarla kullanmakta tereddüt etmemektedir. Biz bir çatı altında kendimize düşen görevi büyük bi aşkla yapacak kendi çıkarları için calışanlardan yapanlardan çok farklıyız.
İnancımız o ki güzel şeyler planlıyoruz. Bizim bazıları gibi alt ve üst kimliklerimiz yok! Biz Türk milletiyiz! Biz TÜRKL GENCLİGİYİZ ve Birlikten yanayız. Gençliğin sesine kulak verin! Çünkü biz Türkiye’yiz…                                                                                                  


 Kerem Giray BALCI
( Bu Sese Kulak Verin başlıklı yazı KEREM GİRAY tarafından 10.09.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.