Merhaba Sol Yanım 

      En çok orada koruyabildim seni.İnan bana babam , fikrime sığmadın, dilimden dökülmedin, birde baktım ki sen sadece sol yanımdaydın.Cümleler kursam senin için biri birine benzerdi. Seni ancak yaşatabiliyorum ve yaşıyorum.

      Aylardır senden haber alamıyorum.Eminim ki sende meraktasın.Üzülme sakın ben hiç olmadığı kadar kendimi sevmeyi öğrendim.Ki sen beni sevmeseydin ben görebilir miydim kendimi?Meğer ne çok sevmişsin beni.Kaybetmeler olmasa bilinmez kıymeti, değeri hiç bir şeyin.Varlık manasını bulmaz kaybetmeyince.Sen gittiğinden beri kendimi aradım durdum.Sevginde buldum.Kendimde buldum ve bütün kapılar senin öğrettiğin yollara açılıyor babam.

     Bazen soruyorum evlat olmak mı baba olmak mı zor diye.Aslında birbirini görememek yada anlamamak zor olan.Madem ki varız neden bu kadar karanlığa mahkum ettik birbirimizi?Bilemiyorum?Ki en çok sen beni anlarsın bende seni bilirim.Tuttuğun ellerimi hiç bırakmadın biliyorum.Bende her gece senin için dua ediyorum.Aramızdaki mesafeleri kısaltmaya çalışıyorum.Kalbinin atışında sesimi duymanı diliyorum. Ben ancak orada güvendeyim biliyorum.

     Baba son zamanlarda hayatımı sil baştan yaşıyorum.Şimdi de sana yazıyorum bu hayatı.Eminim okuyacaksın.Başarılı bir iş hayatı yaşıyorum.İnsanlar ne tenime nede kalbime dokunabiliyor artık.Minicik bir dünyam var benim ve kocaman bir sen.İnan bana hiç olmadığım kadar huzur içindeyim. Hayatımdan çıkardığım ne varsa yerine mutlaka en güzelini yerleştirdim.Artık gardırobum eskilerle dolu değil.Yakınlarda bir proje hazırlayacağım lütfen iyi dileklerde bulun sen varsan her şey daha güzel oluyor.Sen yoksan ben yarım kalıyorum.Lütfen bana sadece gülümse ve ellerimden tutmaya devam et.
        Yanında olduğumu bil.Ben kendim için yaşıyorum bu hayatı ancak sana hediye edeceğim.Kabul edersen.Öyle bir gün gelecek ki en çok sen beni alkışlayacaksın gururla.Söz babam sözüm söz.Sen beni merak etme.Beni de merakta bırakma 


Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun. Rabbım sana sağlıklı uzun ömür versin.Bekle ve gör babam.Daha çok güzel günlerimi not alacaksın gönül defterine... 

SEVGİYLE KUCAKLADIM SENİ 
Kızın gökyüzü


09.11.2011 
 21:02





( Senin İçin Yazıyorum Hayatı başlıklı yazı Asuman Çavun tarafından 9.11.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.