Her rüzgârda onu hatırlıyorsan her nefeste aklına o geliyorsa… Uykudan onun düşüncesi ile kalkıyorsan ve bir özlem sarıyorsa içini… Varsa biliyorsan bir yerlerdeyse sevdan… Aşkın için yanıp sönen bir ışık var ama sen görmüyorsan… Özlemlerin katmer katmer sızlatıyorsa kalbini, söyle bana bunun adı sence neydi?

Her seferinde haykıracak kadar sevdiğini, her defasında iteleyerek bir o kadar, ellerinin değdiği her yerde o olsun, baktığın her yeri o diye görsün… Aldığı her nefeste onun nefesi de olsun istiyorsan… Ve söyleyemiyorsan… Dilin sevdaya lal olmuşsa… Ama kalbin feryat figansa söyle bana bunun adı neydi?

Bir suçluluk varsa kalbinde… Bir o kadarda ben insanım deyişinle… Fırsat vermiyorsan sevdanın hiçbir haline… Yok diyerek kilitliyorsan kapılarını ama o ince biz ışık süzmesi şeklinde giriyorsa kalbine… Sen fark etmesen de ya da kabul etmesen de söyle bana bunun adı neydi?

Yasaklar, olmazlar, umursamazlıklar varsa hep… Ama kilitlemeye çalıştığın kalbine bir kere düştüyse ateş… Ve sen hala olmaz diye haykırsan da

Gerçekten olmaz mı, sence bu SEVDA…
 
Canan Bilgehan
( Bu Sevda başlıklı yazı CnnBİLGEHAN tarafından 12.11.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.