Ölüler dünyasında yaşıyoruz sanki.
Zor durumumuzda tutacak elimiz yok.Yalnız kaldığımızda,çağırdığımızda gelecek dostumuz yok.Ana ayrı baba ayrı,üzüldüğümüzde başımızı yaslayacak emin bir göğüs yok.Herkes birbirini tanımaz olmuş,yoldan geçerken bir selam verenimiz bile yok.Herkes kendi havasında dünyada yaşar olmuş.
   Ölüler dünyasında yaşıyoruz sanki.
Eskiden sokaklarda oyun oynayan çocuklar şimdi yok olmuş.Herkes bir şeyin başına üşüşmüş dünya umurlarında değil.Eskiden dopdolu sokaklarda şimdi in cin top oynar olmuş.Teknoloji insanı kendine öyle bağlamış ki herkes beş metre yakınındakiyle bile internette sohbet eder olmuş.Şimdi arasan sorsan aynı dostlarını hepsi değişmiş,ölüler dünyasında yaşayan bir ölü gibi olmuş.
   Ölüler dünyasında yaşıyoruz sanki.
Hani sevdiğin kız vardır,güvendiğin.Şimdi baksan ona internette ne fotoğrafları ve ne çok sevgililerini görürsün.Kimileri ibadetini unutmuş internet yüzünden,kimileri yiyeceği ilacı unutmuş,kimileri ise işe gidecek ama giyeceği çorabı unutmuş.İnternet bizi öyle etkilemiş ki dostlarımızdan,akrabalarımızdan hatta hayatımızdan kopmuşuz.Herkes bağlanmış bir internetin başına,kimisi bilgisayarda kimisi telefonda.
   Bence hayatımızdan aldıklarını bile bile bu internette fazla takılmayalım.Dışarıda yapılabilecek bir sürü güzel şey var.Kendimizi kurtarmalıyız bu sanal hayattan.Kurtaralım,kurtaralımki ölüler dünyasında yaşamaktan kurtulalım...

( Ölüler Dünyası başlıklı yazı BeniTan tarafından 29.01.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.