1 Hani Bir
Hani bir insanın arkasından aşağılayıcı sözler söylerler ya, hani bir annenin çocuğu askere giderken söylediği o sözler vardır ya, işte işte onlar gibi  bende sana sitem ediyorum sen benden ayrılırken bende sana öle sözler söyledim yalvardım yakardım ama fayda etmedi. senin uğruna bu canımı seve seve verecegimi biliyordun, bbilmene rağmen hep bi adım geride durdun hep kaçtın  sana yaklaşmak istesemde sana bağlanmak istesemde sen bunu istemedin ne yaptıysam olmadı olmadı olmayacakta.....
güneş yeryüzünü nasıl karanlıga yenik burakıyorsa bnde seni bensizlikle burakıyorum. belki birdaha konuşmayız belkkide bir araya dahi gelmeyiz ama şunu unutma sevgili seni ölümüne sevdim ve sevmeyede devam edeceğim .
seni ne zaman karşımda görsem, kendimi sana ne zaman yakın hissetsem kalbimde bir ağrı oluyordu ama şimdi olmiyacak. neden mi? seenin bana söylediğin onca sözden, aşayılayıcı konuşmalarından sonra yüregimde böyle bir ağrıya yer kalmadı.
 
( Hani Bir başlıklı yazı Yeliz TÜRK tarafından 15.03.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.