1 Bir Öykü Kadar Kısa Bir Roman Kadar Derin Hayatlar
"Uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar. Yazıma başlamadan önce "Sende Yaz" ailesinin bir ferdi olduğum için gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizlere böylesi kaliteli bir sitede yazma imkanı sağladıkları için de Zekeriya Efiloğlu ve Adem Efiloğlu'na şükranlarımı sunuyorum."


Ruhumuzun derinliği veya yüksekliği  yoktur ama duygularımız hep ruhumuza sıfırdır. Doğal olarak bazen sert dalgalara maruz kalırız bazen de çarşaf gibidir iç dünyamız.   Anlık heyecanlar yaşarız; bazen diplerde bazen de canımız burnumuzda dediğimiz noktalarda seyrederiz. 

Şu günlerde ben de içinde bulunduğum  ruh halimi sizlerle paylaşmak istedim.  Ruhum;  mutluluğun zirvesine tırmanmış durumda çünkü bir hayalim gerçeğe dönüştü. Artık benim de bir kitabım var. Adı “Bir Öykü Kadar Kısa, Bir Roman Kadar Derin Hayatlar”.  Hayallerime dokunmama yardımcı olan Edebiyat Galerisi Yöneticisi Emine Pişiren ve Yayınevi sahibim Akhan Pelikan'a da bir kez daha teşekkürleri sunuyorum. 

Kitabımın içerisinde otuz iki tane öyküm mevcut. İçlerinden bir kısmı yaşanmış hayat hikayeleri  bazıları da tamamen düş dünyamın eseri. 

Kitabımın ismini hangi duygu ile yazdığımı merak edenler için açıklayayım. “Kısacık bir ömre büyük anlar sığdırıyoruz ve öyle derin izler bırakıyor ki ruhumuzda; uzun yıllar etkisi altında kalıyoruz. Öyküme konu olan karakterlerim de işte böyle anlar yaşıyorlar.” 

Kitabım şu anda aşağıdaki link adresini verdiğim siteden satışa sunulmuş durumda. Kitabımı bu şekilde sipariş etmek isteyen arkadaşlar  olur ise kısa bir bilgi arz etmek istiyorum:  “Kredi kartı bilgilerini vermeden kapıda teslim seçeneği var” 

Kısa bir süre içerisinde de  Türkiye genelinde kitapçılardaki yerini bulacak. 

Bu benim ilk kitabım. Edebiyatın hep okuyan tarafındaydım ve daha sonra yazan tarafında oldum. Sizlerden kitabım için bana şans dilemenizi istiyorum. 

İnşallah okuyucusu çok olur. Edebiyat Dünyasına hayırlı olsun. 

KİTABIMIN SATIŞIN YAPILDIĞI İNTERNET ADRESİ: 

(http://puslukitapdagitim.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&p) 

Aysel AKSÜMER 





( Bir Öykü Kadar Kısa Bir Roman Kadar Derin Hayatlar başlıklı yazı AyselAKSÜMER tarafından 8.04.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.