Edebi-y-ata, baş üstünde nur

Ede-bi(y)ata, eşsiz bir sürur

Edeb ataya, nesilde onur

Zengin edebiyat kültürümüzün temellerini atan Şeyh Galipler, Fuzuliler, Nedimler, Bakiler… Yakın dönemde rüzgârı yönlendiren; Orhan Veliler, Necip Fazıllar, Ahmet Haşimler, Nazım Hikmetler, Atilla ilhanlar ve saymakla bitiremeyeceğimiz müstesna şahşiyetler.. 

Onlar, farklı fikirlere sahip bile olsalar, gönüllerde yer etmelerini sağlayan edebiyata dair büyük tutkuları ve biatları…

Bizler bir şeylerin eksildiği dünyamızda edebiyata gönül verenler, aydınlık bir yıldız olan bu efsanelerimizi, ötekileştirmeden ve eserlerine gereken ilgiyi göstererek hak ettikleri değeri ziyadeleştirmenin peşinde olmalıyız..

Tüm gönül dostlarına sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum…

( Edebiyata Dair... başlıklı yazı Süvari İzci tarafından 29.04.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.