1 İki Kere Şampiyon
Evet, Galatasaray'ın 2011-2012 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlaması üzerine söylenebilecek en güzel sözdü bu belki de: İki Kere Şampiyon...  GS'nin internet sitesinde yer alan bu kısa ve öz başlık için GS yönetimini kutluyorum kendi adıma.

Normal sezonu 9 puan farkla lider bitiren bir takıma ve taraftarına yapılan "zulmü" yaşadık bu yıl. Şike tartışmalarını unutturmak için olsa gerek, yepyeni ve tuhaf fikirler sunmuştu bize TFF. En başından bu yana karşı çıktı GS camiası, bu uygulamaya. Neticede bir şekilde bu karar alındı, bu sezon, tüm sıkıntılar yetmiyormuşçasına bir de yeni bir lig statüsüne geçildi. Ama üzerine düşeni de yaptı futbolcular, teknik heyet. Bu kirli dünyanın içinde, bu kirli oyunlara tüm temizliğiyle ve onuruyla meydan okudu Galatasaray... Oyunu kurallarına göre oynadı (her anlamda). Ve nihayet, Türk futbol tarihinde ilk kez bir sezonda iki kere şampiyon olarak taraflı tarafsız hemen herkese "futbolun adaleti varmış" dedirtmeyi başardı.

Teşekkürler Fatih Terim, teşekkürler futbolcular... Derbinin sonucu ne olursa olsun unutulmayacaktı bu maç; şimdi sadece maç değil, hiç biriniz unutulmayacaksınız...
( İki Kere Şampiyon başlıklı yazı sendeyaz tarafından 14.05.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.