İnsan bir kez hayal kurmaya, düşünmeye, irdeleyip incelemeye ve tüm bunları okurla paylaşmak için eline kalem almaya görsün. Bunu engellemek, coşan bir nehrin önüne set çekmeye benzer. O nehir ki, bir şekilde, bir yolunu bulup engin denizlere ulaşacaktır.

 

Paylaşmak hayattaki en güzel şeylerden biridir. Duyguları paylaşmak ise tadına doyulmaz bir haz veriyor insana.

 

Paylaşmak istediğim duygularımı sizlere iletmek için, bilgisayarın başına her oturduğumda heyecanlanıyorum. Sizde de böyle oluyor mu bilmiyorum ama ben çok mutlu oluyorum.

 

Bu olanağı sağladığı, sizlerle tanışma fırsatı verdiği için, 'sendeyaz.net' e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Her canlının en yaşamsal ihtiyacı beslenmedir. Duyguların da besini sevgi.

 

Sizleri  seviyorum.    

 

Çok iyi beslenmişim, demek ki siz de beni seviyorsunuz.

 

 

( Yazmak Üzerine başlıklı yazı Nazenin Naz tarafından 5/18/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.