İnsanın başardığı en iyi şey;  bedensiz bir teselliye sarılıp yaşamaya devam etmektir, yaşanmışlıkların ağır hasarları karşısında. Allahtan insan yüreği çabuk unutur da hep ileriye adım atmak isteği duyar.
 
“Hayat devam ediyor” sözü hem çok sık kullandığım  hem de gizli büyüsüne çok inandığım bir cümledir.
 
Doğrudur hayat devam eder ama devam eden hayata adımlarını uydurabilen insaoğlunun azmi de takdire şayandır. Ölümlerin yıkıcılığını bile bir müddet sendeledikten sonra bertaraf edebilen insana şunu sormak isteği duyarım hep.
  
Ayağa hemen kalkabiliyorsan ölümlerde bile, neden sorunların olduğunda bir ötekiyle savaşıyorsun  diyolog kurarak orta bir yerde anlaşmıyorsun? 

İnsan fıtratının bu kadar güçlü yaratıldığı boyutta ben inanıyorum ki fikirlerini paylaşarak insanlar her soruna bir çare bulabilirler. 

Ne savaşlar çıkar hiç bitirlemeyen, ne de sevgi bu dünya yüzeyinden silinip gider. 
Unutmamalı: Dünyada kaçacak hiçbir güvenli liman kalmaz eğer sevginin anlamı silinirse bu evrenden……………a&yvsl

( Soruyorum başlıklı yazı ALEV YAVUZ tarafından 26.08.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.