1 Arkadaşınız Ve Dostunuzdan Bir Sitem Kime Mi Okuyun Lütfen

               ARKADAŞINIZ VE DOSTUNUZDAN BİR SİTEM

                                 

                                               KİME Mİ ?

 

                                        OKUYUN LÜTFEN

 

 

 

Gündüz 11 saat gecede 13 saat nöbet tutuyorum tabi bir saat evvelinden yola koyuluyorum, kendi imkanlarımla ha öyle makam arabasıyla değil yada nöbet değişim aracıyla değil.,artık hesap edin arkadaşlar, dostlar. Tek başıma nöbet, nöbet de öyle ayakta değil.Tam yirmi senemi doldurdum meslekte ve bu zamana kadar ne nöbetler tuttum, bir bekçi köpeği gibi kulübelerde, affedersiniz tuvalet olmayan yerlerde,imkanı sınırlı olan yerlerde. Siyasetçilerin,paşaların, beylerin,yabancı elçiliklerin evlerinin önünde.Şimdi de görevdeyim ve öğle yemeğim yağlı ekmek ve zeytin şükürler olsun zaten hiç kimseye de minnet etmedim bu zamana kadar.Parayla imanın kimde olduğu bilinmez derler doğru diyorlar.Acaba insanların ne kadar çok mevki ve ne kadar çok paraya sahip olduklarında imanları kalıyor mu  diye düşünmüyor da değilim.Bugün bayram değil mi ? şükürler olsun Rabbime.Çevremde bir çok insan var yukarda bahsettiğim insanlardan, biride gelip demedi ki ya memur bey bayramın kutlu olsun, öğle yemeği yedin mi, ihtiyacını karşıladın mı diye, ha birkaç kişi dedi tabi. Allah onlardan razı olsun, kazançları daha da bol olsun, imanları daha da artsın.Bel ki inanmazsınız ama hani bazen diyoruz ya yabancılara şu gavurlar ha işte o gavurlar, ya o gavurlar var ya bahsettiğim insanlardan daha insan be arkadaşlar.İnanın arkadaşlar,dostlarim bizim bu insanlar var ya kapısında köpeğine verdiği değeri insana vermiyor.Hadi ben insanım benim şahsıma değer vermiyorsun bari şu üzerinde taşıdığım elbisenin sahibi devlete saygın olsun.Burada bir hata var arkadaşlar hata bende mi, yoksa bahsettiğim insanlarda mı yoksa beni buraya gönderenlerde mi ? artık düşünün.Aslında anlatılacak ,yazılacak çok şey varda ne yapayım dilimin kemiği var anlatamıyorum.Bu güne kadar benden evvel de anlatalar oldu ama fayda vermedi ki ne bileyim işte benimkisi bir sitem.Sitem etmek sizce suç mu?

Bilmiyorum şimdi bu sitemim bir yerlere gider mi giderse hakkımda işlem yaparlar mı ? Bu güne kadar hiç bir ceza almadım ve hiç bir disiplin suçum yok, bundan sonra olur mu ? Artık herkesin insafına yada şerefine kalmış.

 

( Arkadaşınız Ve Dostunuzdan Bir Sitem Kime Mi Okuyun Lütfen başlıklı yazı Ümit SANCAR tarafından 27.10.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.