HALAMIN SAYESİNDE
   
           Zırr Zırr Zırr Zırr
 _Alo
 _Alo iyi günler tapu dairesinden arıyorum Nizamettin Coşkun'un evi mi?
_Evet
_Nizametin Coşkun evde mi?
_Evet veriyim mi telefona?
_Hayır sizinle konuşsam daya iyi olur.
_Ama ben bu işlerden anlamam ki  çağırıyim onunla konuşun :(
_ŞEVVALLLLL!
_Ayyy HALA :)))
_Napıyosun halacım ?
_Oturuyorum hala.
_Yanlış cevap ders çalışıyorum demen lazımdı.
_Haklısın.
_Kapatıyorum şimdi hemen otur ders çalış yoksa gelecekte çok üzülürsün...
 
İşte ben bu konuşmadan sonra anladım geleceğimi nasıl parlatacağımı.Korkuyordum birazda halamdan çözüyordum o yüzden.Yalan olmasın 1 günde 4 ingilizce 4 matematik ve 4 tane türkçe testi çözdüm kendi iyiliğim için birazda dayak yememem için.Öyle dediğime bakmayın bir taedir halam pamuk gibi büyüdükçe daha iyi anlar beni.Çok seviyorum kendisini.Çalışıyorum şimdi inek gibi.Bu yaıyı yazmaya bile zor zamanım oldu eee işte sıkı yönetim diye buna diyorlar.:) Kursa gidiyorum ayrıca buda benim için bahane oluyor kurstan çıkınca halam arıyor ve;
_Napıyorsun halacım.
_Oturuyorum halacım.
_Yine mi ?
_Kurstan yeni geldim halacım.
_Yemeğini ye, duş al ,azıcık dinlen ve hemen dersini çalış canım.
_Tamam halacım.
diye bir dialog geçiyor aramızda telefondan bile olsa biraz tırsıyorum bişey yapıcağından değilde bana küsmesinden korkuyorum.Alışmam lazım diyeceğim ama ben çoktan alıştım biricik halam sayesinde.O olmasaydı derslerim daha iyi olmazdı. SENİ SEVİYORUM CANIM HALAM ! TEŞEKKÜR EDERİM!
 
 
( Halamın Sayesinde başlıklı yazı GeLeCeK tarafından 26.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.