Sordular Bana Hiç Sevdin mi Diye? Evet Dedim Sevdim! Ama Sizin Bildiğiniz Gibi Değil...Sizin Anladığınız Gibi Hiç Değil! Evet Sevdim Ben! Sevdiğimi Gözleri İçin Değil, Bu Gözlerde Saklı Bakışı İçin Sevdim...Sevdiğ imi Ondan Gidecek Güzelligi İçin Değil, Onda Hep Baki Kalacak Ruhu İçin Sevdim...Tüketm edim Onu Sizin Gördüğünüzde! Harcamadım Onu Sizin Sevgi Diye Kabul Ettiklerinizde! Evet Sevdim Ben
! Sizin Anladığınız Gibi Değil...! Sizin Bildiğiniz Gibi Değil! Bir Kalp Gezgini Gibi Değil!Anlık Sevdalar Peşinde Koşan Bir Şaşkın Gibi Hiç Değil! Ne İstediğimi Bilerek Sevdim!Herkesin Anlamını Bilmeden Ağzına Almış Olduğu Sevgiyi, Dudaklarında Bir Oyunmuş Gibi Tükettiği Sevgiyi Atılmış Olduğu Yerden Alarak... Onu Hak Ettiği Yere Taşıyarak... Gözlerim İçin Değil de Ruhum İçin Sevdim Ben!Ben Size Soruyorum Şimdi Siz Hiç Sevdiniz mi? Daha Doğrusu Böyle Sevdiniz mi?...!
( Hiç başlıklı yazı yenı moda tarafından 12/2/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.