alt

     

     Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği 6. Kitap Günleri etkinliği, Caddebostan Kültür Merkezi’nde 13 Aralık 2012 tarihinde başlayacak ve 4 gün devam edecek.

     Bu etkinliğe çok sayıda tanınmış yazar, şair, gazeteci ve televizyoncu katılacak. Özel konuk olarak da yazar, Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ yer alacak. Merak edenler ayrıntılı programı, Kadıköy Belediyesi’nin internetteki sitesinden veya facebook sayfasından öğrenebilirler.

     Benim gibi tanınmamış, ama yazma heveslisi olan kişiler, bu gibi etkinliklerde kendimize pek bir yer bulamayız. Ancak sevinerek söyleyeyim ki bu kanaatim Kadıköy Belediyesi sayesinde değişti. Yani bu etkinliğe ben de davet edildim. Benden başka çok sayıda yazara da bireysel standlar açıldığını memnuniyetle gördüm.

     O nedenle Kadıköy Belediyesi’ne müteşekkirim. Bilhassa benimle ilgilenen ve sorularımı bıkmadan, usanmadan cevaplandıran Asuman Ermurat Hanımefendi’ye çok teşekkür ediyorum.

**

     Bu etkinlikte gençlerimize/öğrencilerimize bana ait olan 4 kitaptan 1 tanesini ücretsiz olarak hediye etmek istiyorum. Ücretsiz kitap alabilmenin hiçbir şartı yoktur. Öğrenci arkadaşlarımızın sözlü beyanları yeterlidir. “Öğrenciyim” diyen arkadaşımız, kitaplarımdan

     Oruç Baba’dan Aforizmalar

     Mağaranın Kamburu

     Memleketimin Delileri

    Nifak’tan dilediği bir tanesini seçebilecektir.

Not:Bu etkinlikte ücretsiz toplam 100 kitap dağıtılacaktır. Daha fazla dağıtmak isterdim, ama maalesef elimdeki kitap stokum tükenmek üzere…

**

     Etkinlik programım şöyle:

     Yer: Caddebostan Kültür Merkezi

     Tarih: 14, 15, 16 Aralık 2012

     Stand: Performans 1.Katı_Bireysel stand

     Gençler/öğrenciler, sizleri bekliyorum….

Ömer Faruk Hüsmüllü

Emekli Felsefe Öğretmeni

( Gençler Kadıköy Belediyesi 6. Kadıköy Kitap Günleri'ne Davetlisiniz başlıklı yazı Ömer Faruk tarafından 7.12.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.