Dost içimde bir his var
Sanki yeter kalk diyor
Her önüne gelene 
Takır takır say diyor


Bu ne tufan beladır
Kapanmayan yaradır
Zaten dünya yalandır
Ateşleyip yak diyor


Düşünemiyorsan gör
Kimi sağır kimi kör
Etrafına iyi bak
Hani nerde hak diyor




yorum:şükran aydoğan
Halkın olduğu yerde hak olmalı ve haklıyı koruyan haklının hakkını verenler olmalı..Eğer bir toplum bir gözünü kapamışsa haksızlıklara diğer gözüde haklıyı görmemeye başlar ve bu derin körlük zaman içinde o toplumu çöküşe götürür..
Gün gelir bu süreç tamamlandığında artık ne yakacak ateş ne sayacak mermi kalmıştır..Hangisi doğrudur ateşler yakıp mermiler saymak mı yoksa iş bu hale gelmeden önce kör uykudan uyanıp kötü gidişata dur demek mi?
Kısa ve anlamlı bir şiir okudum anlayana sivrisinek saz misaliydi umarım bu sazın sesini duyan çok olur..Zurnanın zırt dediği yere gelindiğinde davulda gıkını çıkaramayacak yoksa.Tebrikler şairim hakları dile getiren gönül sesiniz hiç susmasın..


( Nerde başlıklı yazı HRKLR PRENSİ tarafından 18.01.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.