Bir şey yapmak için bir nedeniniz var mı sizin?

Yapmak istediğiniz şeyleri mi yapmak istersinizi yoksa yapmak zorunda kaldığınız şeyleri mi?

Elleriniz ne kadar yalancı?,Ellerinize yalan söylettirmek için kaç defa yüreğinizi parçaladınız siz?

Ellerinizi kirlettiğiniz bir kadınınız olmu mu ?Ellerini kirletmek istediğiniz bir kadınınız oldumu sizin?

Strauss gibi 2 .evliliğinizde kendinden 25 yaş bir kadınınız oldumu sizin?İmparator Valsi'ni

dinledinizmi siz,Strauss'en güzel valslerinden birisi.

Annesi Anne, ilk kemanını alarak Johann'ı müzisyen olmaya teşvik etmişti. Johann Strauss, babasından gizli olarak keman çalıştı ve ilk valsini 6 yaşında besteledi. Bu eseri 15 yaşında iken seslendirildi.Sizin Strauss'un bestelemeye çalıştığı gibi bir valsiniz oldumu?

Sözleriniz ne kadar doğru sizin?Kaç tane son sözünüz oldu sizin ve kaç tanesini bir daha yapmamak üzere emin olarak söylediniz?

Kaç yemininiz var,ve sırf yemin ettiğiniz için,tutmak zorunda olduğunuz?

Victor Hugo ne kadar gerçekçi son sözünde,Tanrıya ve Ahirete inandığını fakat hiç bir kilise papazını başında istemediğini belirtti sözlerinde.

Beni seven bütün dünya insanlarının gönülden dualarını bekliyorum. Bu benim için kafidir."Ne kadar gerçekçi Victor Hugo?

Ellerinizi kirlettiğiniz,boyalı bir kadınınız oldumu sizin?

Ahmet Haşim'i okudunuz mu siz? Boyalar olmasa bilmem ki göz nasıl boyanırdı.

Kendinize bir kadın yaratın,Şeytana benzeyen cinsten.Her kadın şeytana benzer ve kendiniz bir melek yerine koyun,romanınızda ki melek cennete giricek.Yazar kitabı şöyle bitirmeli,Cehenneme giden kadın,ve cennetten bakan adam...

Debussy'i dinlediniz mi siz?Beau soir,Clair de lune,dinlediniz mi?

Debussy bir çok kadınla birlikte oldu.Bu kadınlardan metresi Gabrielle Dupont intihara teşebbüs etti.Rosalie Texier ile evlendi.Rosalie Texier'ı Emma Bardac için terketti.





Strauss gibi 2.evliliğinizde kendinden 25 yaş küçük bir kadınınız oldumu sizin?,Victor Hugo ne kadar gerçekçi son sözünde?,Debussy gibi kaç tane kadınınız oldu sizin...
( Hangisi Gerçek başlıklı yazı erdal-unalta tarafından 28.03.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu