Sevgili arkadaşlar;Yüreğimde bir yangın var ,yüreğimde bir isyan,yüreğimde haykırdığım ama çığlıklarımı uzaklara duyuramadığım.


O kadar dolu ki içim toplanıp bir araya yağmur duasına çıkar gibi YA RABBİ bu galibiyetten sonra çocuklar ölmesin , bazı kendini bilmezler sevinç çığlıkları atarken diye, YALVARASIM GELİYOR.

Hep ayni hikâye.. Bir futbol maçı kazandık mı patlayan tabancalar ve durup dururken ölen masumlar.. Melih sevinç çığlıkları atma yerine öğüt veriyordu başımıza gelecekleri tahmin ettiği için..
Her fırsatta silaha sarılanlar, güya havaya saydırdıkları kurşunlarla gene, zaferi kana boyadılar.

Yığınla yaralı var.. 12 yaşındaki İzel şimdi yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Çıkar mı belli değil.. Çıksa bir daha sağlıklı olur mu belli değil?..

Söyler misiniz, dünyada hangi maçı kazanmak buna değer?.
İnsan canından kıymetli bir şey var mı?. O canın bedeli var mı?..

Her zaferin ardından bu haberleri kanıksadık. En acısı da bu.. Kanıksamak.. Ateş düştüğü yeri yakıyor, ötesinin umurunda değil. "

Türkiye, yarı finale, finale çıkarsa, hele bir de şampiyon olursa kaç masum ölür?..
Kızar mısınız bana "İnşallah eleniriz" dersem?..

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR AMA BENİMDE CANIM ACIYOR… SESİMİ UZAKLARA DUYURAMASAMDA…

ÇÜNKÜ BENİMDE YAVRULARIM VAR BENİMDE CANIM ÇÜNKÜ İNSANIM…


UMARIM O ATILAN KURSUNLARIN SAHİPLERİ SİZİN CANINIZDA YANAR İNŞALLAH....DİYE DUA MI ETSEM ANLAYABİLMESİ İÇİN…


ve maç bitti..biz yine sokaklarda yine beceremedik sevinmeyi.yine doyasıya yaşayamadık yarı finale çıkmayı..


Urfa /siverekte, karşılaşmanın ardından kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancalarla rastgele ateş edildi. Bu sırada mermilerden biri, evinin damında uyuyan bir kadıncağazın çenesine isabet etti. kadın ağır yaralı olarak şimdi hastahanede yatıyor..


( Maganda başlıklı yazı AdemEFİLOĞLU tarafından 25.02.2009 22:51:31 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.