Güzel ülkemiz stratejik konumu nedeniyle asırlardır dünya ülkelerinin vazgeçilmezi , üç yanı denizlerle çevrili. Asya ve avrupayı bir birine bağlayan kilit bir noktada medeniyet beşiği eşsiz bir ülke. Yakın tarihimize baktığımızda cumhuriyet öncesi yapılan savaşların bir amacı vardı.Yurdumuza göz diken düşmanlara karşı koymak ki ;  bu bir savaştır savaşın kuralı karşılık vermektir  len de olur, öldürülen de. Çanakkale başta olmak üzere ,Sarıkamış .....ve ülkemizin her karış toprağı şehit kanlarıyla sulandı .Bu savaşta din ,dil, ırk ayrımı olmaksızın millet topyekün omuz omuza verdi yüzbinlerce şehidin ve gazinin kanıyla cumhuriyet kuruldu tek bayrak ,tek ülke olduk . VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ dendi

Uzun ve yorucu uğraşlardan ve dalaverelerden sonra bu da oldu . Bir kısmımız sevindik ,bir kısmımız şoka girdik ,bir kısmımız da sevinemedik .Gün geçmiyor ki ülkemizde akşamdan sabaha uyandığımızda yine ne oldu ,olacak sorusunu sormayalım . Daha dün ermeni tasarısı yasalaştı çok geçmeden bir kaç gün önce hükümet terörist başıyla ateşkes imzaladı ....(ne kadar gizli tutulsa da ,yalannnnnnnn böyle bir şey yok dense de) . Biz onu muhatap almayız denilerek sessiz sedasız olmaması gereken oluverdi .

Canı sıkılıyor anasına kızan , babasına kızan gençler silah alıp dağa çıkıyor .Orada eşkıya başının denetiminde ve dış güçlerin gözetiminde aç ,susuz bırakılarak eğitilip içimize gönderiliyor .Üniversite dağ kadrosu için yetiştirilen doktorundan tutunda, her alanda ihtiyaç duydukları yerlere kadar eleman yetiştirme konusunda gayet yetenekliler .Destek verdikleri kişileri kendi ülkemizde suç makinası olarak kullanmaktan çekinmiyorlar . Bu gün ülkenin belli bir kesiminde eğitim oranı neredeyse sıfır diyebilceğimiz noktada. Küçük yaşta evlendirilen kız çocukları kurulacak hayali ülke için, hane başına on,onbeş çocuk doğuruyor . Akşam evde kim var kim yok bilinmiyor . Kontrolsüz olan çocuk ne olacak ? yarın bu milletin başına bela olacak millet vekillerinin hamalı olacak ,onlar için hayatını karartacak.Senelerce pkk sorunu ülkemizde ne yazık ki bitmedi .Siyasilerin vermiş olduğu tavizler bu gün istemediğimiz sorunla bizleri karşı karşıya getirdi İmralıdaki eşkıya başını muhatap alarak onun bildirilerini çatır çatır dinledik meydanlardan Bir çok yazarın kalemine zincir vurulurken , 40 bin vatandaşın ölümüne sebep olan mahluk boy boy resimleri eşliğinde , yattığı yerden ve yandaşlarının ve meclisteki hainler aracılığı ile bildiri yayınladı
İnsanlıktan habersiz mahlukatı neredeyse peygamber ilan ettiler..şunu görebiliyorum ki yarın bu mahlukata ev hapsi çıkarmasalar ben bu parmaklarımı keserim. . Bizim Türt milleti o gün meydanlara koşup bu yaratığın söylediklerini dinledi ve benim ülkemde bu hadsizlik yaşanırken meydanlarda bir tek Türk bayrağı yoktu.Özrü kabahatinden büyük olanlar Türk bayrağında ..... bizim de kanımız vardı dedi ...eee sormazlarmı adama , o zaman madem kanın vardı da o bayrakta ..meydanda neden yoktu bir tek bayrak ..Şehit olduğu zaman meydanları dolduran halktan buna karşılık bir tepki gelmediği gibi barış güvercinleri uçuruldu sayfalarda NEDEN TEPKİ GÖREMEDİK BASIN YAYINA YASAK GETİRİLDİ. Sizde haklısınız siz bu gücü devletten almasaydınız biz bunları görmezdik duymazdık . Diyorsunuz ki bize eşit davranılmıyor siz başbakan oldunuz da olmayın mı dedik , öğretmen oldunuz da olmayın mı dedik .. ..okul yapıldı pkk işbirliği yapıp aşiret ağaları okulların yakılmasına göz yumdu sırf eğitin olmasın o bölge kalkınmasın diye yapılan yatırımlar baltalandı ..yıllarca ülke kaynakları pkk için harcandı ..bu akıp giden milli servetle inanın bu ülke gibi bir kaç ülke kurulurdu.
........Bilmem ki ne için sevindiniz o gün ..sizi bu kadar mutlu eden neydi acaba .. ırzına geçilen kadınlarınız ,kızlarınız mı ?yoksa öldürülen yaşlınız, genciniz mi ,doğmamış çocuklar mı ?, binbir emeklerle yetiştirdiğiniz vatana kurban verdiğiniz koçğiyitleriniz mi ? TALİHSİZ methiyeler dizildi . .. öcalana .DEMEK KATİLLER BU TOPLUMDA BU KADAR RAĞBET GÖRÜYOR HELAL OLSUN.!!

Kusura bakmayın ben sizin sevincinizi paylaşamıyorum

( Ne Yani başlıklı yazı Birselamver tarafından 26.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.