Aşkta çıkmaz yol olmaz, kapatılan hoyratça ve çalılarla kapatılmış yol olabilir.Sevmeyi ve aşkı bilmeyen zavallı insanların hoyratça hareketlerine maruz kalınarak aşk bildiğin yolun aşk yolu olmadığını ve âşık olunmayacak insana da âşık olunmayacağını anlamaktır-Aşkta çıkmazdayım- demek.Böylesine hoyratça Aşka özgürlük vermeyen Zavallıların hareketlerine maruz kalmanız sizin için başarı, kaybeden için kaybediliştir. Siz aşkı arayıp bulduğunuzu sanırken aslında aşk aranmaz kendisi gelir bunu da biliyorsunuz ve karşınıza çıkan bu bir kaç günlük güzelliği aşk olarak bilmek ve sonucunda kazananın siz,kaybedenin o olduğu bir karşılaşmadır. Umutla ve sabredilişle bekleyin çünkü siz aşka layıksınız ve aşk layık olana gelir. Üzülmeyin ve mahzun olmayın gönlünüz sevgi içinde beklesin bunalıma ve depresyona girmek size layık değil, sizi bu halde bırakan bu haldedir. Allah kalpleri kıranla değil, kırık kalplerin yanındadır.

Tüm güzellikler sizlerle olsun
Hayatınızda neşe hep dolu, dolu olsun
Sizi sevenler daima sizinle olsun
Gözlerinizde aşk pırıltısı daim olsun

 FACE de okudum yazmışlar Gençliği öldüren aşk'tır diye. Gençliği öldüren Aşk olamaz çünkü Aşk yaşamaktır sevgi ile mutluluk ile, AŞK hayatın yaşam pınarıdır... Ele, ele tutuşmak seni seviyorum demek Aşk değildir, Aşk gönülleri tutmaktır, dertlerle ve sevinçlerle beraber olmak ve herkesi sevmektir, Aşk aşka özgürlük vermektir şekil vermek değildir, şekil verirsen öldürür ve yok edersin. Aşk aranmaz Aşk KENDİSİ GELİR VE özgürlüğünü vermezsen yok olur gider. Muhabbetle kalın.

( Aşta Çıkmazdayım Sözüne Cevap başlıklı yazı kul mehmet tarafından 5/6/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.