Yazsam şimdi, şu kalemden çok kelam dökülecek belki.Bir şeyler karalayacağım elbet ama yüreğimi döksem sayfalarına sığmaz ki.Hangi kalemin mürekkebi yeter içimi dökmeye?Zaten yeterli kelimede yok ki anlatmaya,anlatabilmeye. Kırgınım işte sadece kırgın...
Yazamadıklarımı,anlatamadıklarımı anlaya bilirmisin? Hayır! Ama ben anla istiyorum,beni öyle bil istiyorum.. Benim seni bildiğim gibi.Yoksun ki...
Neredesin? Beklemek bir şey değiştirmiyor,sadece zaman geçiyor.Boşa geçen onca zaman...Sensiz,sessiz,çaresiz.
Ne zaman açsam elimi, uzatsam sana,ne zaman anlatmak istesem,bakmak istesem gözlerine,tutunmak istesem yüreğine hep aynı şey. Kocaman bir yokluk,soğuk bir uzaklık. Her yer dört duvar,kapanıyor kapılar birer birer yüzüme. Daha çok acıtıyor canımı üzülüyorum,üzülüyorum.
Ne zaman anlatmak yazmak istesem,olmuyor işte bundan fazlası. Daha fazlası gözyaşı... Kalemim,mürekkebim hatta defterim ve bütün yaprakları hepsi birlikte ağlıyor benimle,her şey ağlıyor ama yetmiyor,yetmiyor işte. Olmuyor bundan fazlası,duymuyorsun beni,anlamıyorsun,sarılmıyorsun hiç.

Sarmıyorsun yüreğimi,şimdi olduğu gibi. Bak,yine yoksun,yine uzaksın. Ne ağlamanın bir faydası var ne de susmanın. Yürek kalemle kağıda dökülmüyor ki,kolay değil ki o kadar. tüm kelimeler kifayetsiz. hangisini kullansam,hangi cümleyi kursamda içimde kalıyor bir çok şey yinede.

Hacer Bucuk.
12.09.2012
( Olmuyor Daha Fazlası başlıklı yazı Haceriko tarafından 8/10/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu