İkimizin de uykusu gelmeye başlamıştı; uzandık. Karanlığın içinde ellerimi arıyordu, bana doğru döndü. Nefesini yüzümde hissediyordum, beni ne kadar çok sevdiğini mırıldanıyordu masal anlatır gibi, ninni söyler gibi…Saçlarımı okşarken ruhum bir hayal bahçesindeydi; kumdan kuleler yapıyordum ikimiz için ve dalgaların ulaşamayacağı sahillere yazıyordum adımızı… Bu kadar derin yaşamamıştım aşkı ve hiç bu kadar zor olmamıştı. Göğsüne doğru süzüldüm ve ondan başka her şey yok oldu. Gözlerimi kapattım ve sonsuz bir güvenin koynunda uykuya daldım…

Korkunç bir kabusla fırladım yataktan; başka bir sevgilisi vardı aşkın. Onunlaydı her an, mutluluğunu üzüntüsünü onunla paylaşıyordu. Ben değildim hayatındaki bir başkasıydı. Onu kıskanıyor onun için ağlıyor kendisini paralıyordu. Kendimi bu kadar berbat hissetmemiştim, sevdiğim adamın hayatında başka birinin olması zamanını onunla geçirmesi… Bu korkunç bir şey … Bu rüya bile olsa canım çok yanıyordu; kabullenemediğim bir şey vardı ama ses çıkaramıyordum. Sevdiğim herşeyim ben onun diğer yarısı olmuşken nasıl bir başkasıyla olmasını kabullenebilirim, nasıl dayanırım başkasına da benim gibi sarılmasına, bakmasına…Yanımda öylece uzanırken onu izledim; ona dokunmak, yanında olmak tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu. Hayatın bana sunduğu en büyük hediye şu an karşımda uyuyordu ve onu kaybetmek kendimi kaybetmek olacaktı…Kalbimin çarpıntısıyla gerçekten  uyandım; yanıma baktım uyuyordu gerçek olamayacak kadar güzel görünüyordu her şey evet yanımdaydı ama yasaklı, yanımda ama bana ait değil…Meğer rüyanın içinde rüya görmüşüm ben, o korktuğum kabusun içine düşmüşüm ben, rüya dediğim gerçeğin ta içinde uyuyormuşum ben.

 

( Rüya başlıklı yazı Yeşil boncuk tarafından 11/2/2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.