**** Beddua ederken; kötülük yapmaya azmetmişken oturun defalarca hırs freninize basın !!!! 

**** Sevgi ve dostluğu; yalvar yakarla,rica ve minnetle,para pul ile edinemezsiniz !!! Ama dilediğinize tomar tomar verebilirsiniz !!!

**** En nadide,emsalsiz,rengarenk çiçekler; çetin kayalıklarda,tepelerde, uçuruma yakın yerlerdedir.İşte bunun adı SEVDA’ dır !!

**** Aşk bazılarımız için hayatın ta kendisi,vazgeçilmezi iken ; bazılarımız için hayat sahnesinin bir perdelik kısmıdır.!!! 

**** Her şeyde; her yerde aşka rastlamak mümkündür. Ama aşkı yaşamak her baba yiğitin harcı değildir.Aptal,derbeder,deli divane olma riskini unutmamak gerekir !!!

*** Her şeye rağmen aşık olmaktan korkmayınız.. Yaşayacağınız serüvenin her anı size ders verecek ve çok şey öğretecektir !!! 

*** Aşık olmak ve yaşamak efsane bir kahramanlıktır !!!

*** Gerçekten dost sahibi iseniz ; açın yüreğinizi,paylaşın,dertleşin !!! Dostluk en büyük tedavi yöntemidir !!

**** Ne yapıp edip; gönüllere girmenin yolunu bulan insan; orada mutlaka muhteşem hazinelere rastlayacak ve yaşayacaktır !!!

*** Vurdular bir kuytuda Güven’i !!! Boynu bükük ve yetim kaldı sevgiler !!! İltica etti bilinmeyene saygılar !!!! 

*** Güven’in oluşmadığı ilişkilerde dostluklar peydahlanamaz !!! 

**** GÜVEN’i katledenler !!!! Yuh olsun, yazıklar olsun sizlere !!! Güven’siz hayat nasıl çekilir ki ??? 

**** İnsanların her bakımdan birbirlerinden farklılıkları; yaradanın takdiri ve verdiği rollerdedir !!!! 

**** İnsanlığa armağan olan bu evrende; her insan kendince zirvede ve tektir. O itibarla; kimseyi hafife almanın alemi yoktur !!
( Yaşam Heybemde Birikenler --- 4 -- başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 26.11.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.