yorgunum trafikte haşat oldum içimde yazma istegi var.. aslında ne yazcagımıda bilmiyorum klavye üzerinde parmaklarım dolaşırken bazı yerlere dokunuyor..
ey aşk bahçesinin bülbülü uzakları gören güzel anla duy sesimi ...senin frekansında degilim ama aşkı bilirim bi hikaye geldi aklıma. attardan uzun zamandır hatırlamadıgımm hafızamın sonsuz çölünde kaybolmuş, dudakalarımdan yol buldu..

zamanın zengin kadınlarından biri bir şerbetçi çocuga aşık olmuş öleki uguruna evini parkını dagıtmış zelil olmuş.. ele muhtaç olmuş düşmüş ihtiyaç sahibi oldugunu görüp bir somun ekmek verseler kadın ekmegi satıp şerbetçi çocuktan şerbet almaya koşarmış...

birgün perişan halde dolaşırken kadını eskiden tanıyan bir adam görmüş ve yaklaşmış:
ey evi parkı dagılmış zelil perişan olmuş kadın AŞK NEDİR diye sormuş

kadın başını bile kaldırmadan iç çekip aşk demiş yüz dünya malın olsa bir bardak şerbete satmaktır....



Bilgenin yüreğinde her dilek,
Anka kuşu gibi gizli gerek.
Damla nasıl inci olur denizde:
Sedefler içinde gizlenerek.


ey ben ey ben olan sen........
( Aşk Nedir. başlıklı yazı Kuşdili tarafından 6.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.