tohum baştan mevsimleri kabul eder.başına gelecekleri yakıp suzuluktan kavuracak güneşi hertarafını saran bembeyazz üşüten aşkı gerdanını dışarda bırakan yagmurları kendisine yalnızlık hissi veren sarartan rüzgarları ..

amacı vardır tohumun ölmekk.sonra kendinden tekrar dogmak her doguşta tekrar tekrar kabul etmek .aşta böledir. degilmidir..?

bir an için binlerce an acı çekilir bir an için hayat verilir umutsuzluk alınır kaybolunur... içinden çıkmaz hallere sarınılır..bir anın yaşattıgı binlerce anı unutturur ..aşkı alan baştan kabul etmiştir mevsimleri ama baharıda ...acı çekmek yalnızlık aşk kurabiyesinin eşantiyonudur birlikte satılır..yinede her bitmesinde tekrar aranılır mutlulugun mutsuzluga oranıdır aşk ..

her aşk bir kelimedir .cümlede öznedir ..bazen gizli bazen aşikaredir.kelime kelm kökünden gelir arapcada yaralamak anlamındadır kelmden türeyen kelime ise iz bırakan ......

( Tohum Baştan Mevsimleri Kabul Eder.. başlıklı yazı Kuşdili tarafından 10/8/2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.