Ah ah kim bilir kaç kişi, belki hepimizde içimizi çeke çeke ömrümüz aşk ile dolu olsun aşkı doya doya yaşamak, nasip olsun deriz. Hatta daha ileriye giderek ömrümüzün son faslına kadar, aşk ile dolu dolu olsa kalbimiz, son anımızı da aşk ile yaşayalım deriz. Bundan eminim. Her nefes alışımızda, her konuştuğumuzda dilimizin aşk kelimelerini, mısralarını söylemesini isteyenler de çoğunlukta. Yalan dünyanın, yalancılığın'dan kurtularak dünyada sevdiğimizin, gönlünde taht kurmayı kim istemez? İstemeyenler el kaldırsın. 

Bakın hepimiz istiyormuşuz. Ahmet Bey, sizi neden üzgünsünüz? Anladım, nerede böylesi aşklar diyorsunuz ve buna üzülüyorsunuz, sizde haklısınız hatta çok çok haklısınız. Evet, ne diyorduk? Gönlümüzde, katmer katmer açan çiçekler gibi sevdiğimizin sevgisi, açsa ne güzel olur diyenleriniz'de vardır, vardır. Vardır. 

Öyleye ise yüreğimizde ne kadar sevgi varsa haydi yükleyelim, sevdiğimizin yüreğine yalansız riyasız, kaldırmaz mı diyeniniz var? Gönüldeki dalın öylesine hafif olduğuna bakmayın sakın, kaldırır tüm tonlarca sevgiyi. E artık, bundan ala aşk mı olur, iste size oldu aşkı şahane. 

Geç oldu diyeniniz var galiba içimizde? Geç olsun, hemen içinizdeki sevgiyi aktarın sevdiğinizin yüreğine, eşinize, dostunuza komşunuza, yoldaki amcaya, teyzeye. Artık dediğim gibi aşk diyerek, artık ömrümüz tükensin ve ömrümüzün sonuna kadar, aşk ile yaşayalım. Ha bu arada aşkımız Ferhat şirin gibi olmasa da olur, yeter ki sevelim sevilelim gerisi fasa fiso. Selam ve dua ile..

Mehmet Aluç

 

 


( Gönlümüzde, Katmer Katmer Açan Çiçekler başlıklı yazı kul mehmet tarafından 2/3/2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.