1 Artık Geri Dönüşü Yok Yalanı

Sığınacak bir liman arayan insan bazen aramaktan yorgun düşüyor, rotasını kaybetmiş bir gemi gibi, çaresiz arayışların sonunda, yanlış limana uğruyor.

İçimde ki yanlışlığın boşluğu hatalarla dolu olması hayatımın en büyük hatasını yapmış olduğumuzu nefsimiz arzularımız hiç farkına vardırmadan hatırlatmada yanlış yolda sürüklüyor maalesef.

 Geri dönmeyi aklımıza getirdiğimizde bu sefer lain şeytan artık geri dönüşü yok yalanı ile yola devam ettirmenin ruhunu bedeni param parça edecek uçurumlara doğru sürüklemenin peşinde..

İlk başta arzularım ve nefsimize amaaaan bir kerede bir şey olmaz, hata yaptığını anlarsan dönersin diye akıl veriyordu, şimdi ise aman ha sakın dönme nasıl dönersin tükürdüğünü yalarsın, insanların yüzüne nasıl bakarsın safsatası ,ile yine kandırmanın peşinde.

Besmele ile vuralım suratına bir tokat hem de Osmanlı Tokat’ı gibi, dilimize alalım salavatları, Allah’ın güzel isimlerini zikredelim, dönelim yanlış yoldan. Tövbe ile. Allah’ın tövbe kapısı zaten açık, keremine merhametine affına….şükürler olsun. Bundan sonra hiçbir yürekte var olmayacağımı bile bile yine gelir lain şeytan.. Dilimizde gönlümüzde Allah’ı Kuranı gül kokulu Resulü bırakmayalım..

Mehmet Aluç

( Artık Geri Dönüşü Yok Yalanı başlıklı yazı kul mehmet tarafından 7.02.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.