Sana söyleyecek o kadar çok sözüm var ki. Anlatacağım, paylaşacağım. İnsanın acısı hep içindedir, hep içinde kalır. Bazen kanar, bazen acır ama her zaman içinde yaşar. Düşünüyorum da kalbimi elime alıp sana gösterdiğimde yine ‘seni sevmiyorum’ der misin acaba?
Bir şey anlatacağım:
Bir gün evde yalnız kalacağım ve sadece seni düşüne düşüne deli olacağım. Dudaklarım ‘seni seviyorum’ diye diye kanayacak. Dudaklarımdan süzülen kanlar ellerime damlayacak, ben onları hissetmeyeceğim, onları umursamayacağım ve kalbimi çıkarıp sana yazdığım mektubun üstüne koyacağım. Bir gün içeri girersen beni şu halde göreceksin:
Ölmüş, dudaklarımdaki kanlar kurumuş ve elimin altında bir mektup. O mektubun üzerinde sadece iki kelime göreceksin ‘Seni Seviyorum’ ve param parça olmuş kalp. Üzüleceksin belki de ama iş işten geçmiş olacak.
O üzüntü ile eserini izleyeceksin.


Ama ne olursa olsun yine anlamayacaksın beni. Yine...
( Anlamayacaksın başlıklı yazı derya-apak tarafından 2.11.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.