Affet beni sevdiğim, böyle olmasını istemezdim. Sana söylemek istediğim en son sözdü ‘beni bırak demek. Söyleyemesem de sana yürekten bağlıyım ben. Bu böyle ne, dersen de ama beni sevmediğini söyleme bunu kaldıramaz kalbim, hayatta en son istediğim şey ise senin başkasına ait olduğunu görmektir.

Bunu biliyorsun ben sadece sana yalvardım sana ağladım ve hep seni sevdim bunu unutma sevdiğim.

Her zaman söyleyemediklerim anlatamadıklarım haykıramadığımdın. Affet ben,i böyle olmasını istemezdim ağlıyorum ama dört duvara haykırıyorum dağa taşa… Sana kıyamıyorum, senin yanında ağlamaya, senin yanında haykırmaya işte ben seni üzemeyecek kadar çok seviyorum, söyleyemiyorsam da bu benim içimde.

Söyleyemediklerim ise içimi yiyip bitiriyor, anlatmadıklarım hep aklımda kalıyor beynim hep sen diyor kalbim her atışında senin ismini anıyor ama anlatamıyorum...

Affet beni sevdiğim bu gün ilk defa senin için titredi ellerim, tamamen seni kaybederim korkusu ile ama seni hep seveceğim. Kim ne derse desin sen hep benim, benim olacaksın sen hep benim içimde yaşayacaksın bilmesende bu hep böyle olacak .

Unutma sevdiğim seni hep bekleyen biri var seni hep özleyen seni hep anan seni hep sevecek olan biri var.

Senden son isteğim ise beni affetmen. Affet sevdiğim aşkına yenildim, sevdana esir oldum, gözlerine ağladım gel etme eyleme affet beni sevdiğim affet...
( Affet Beni Sevdiğim başlıklı yazı derya-apak tarafından 27.07.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.