Kalemin Gözyaşı Kitabım


          Yıllardır kelimelerin dolandığı kalemimden çıkan bir eser “Kalemin Gözyaşı”. Uykusuz gecelerin, yaralı yüreklerin ve yarım kalmış hayatların yazıya dökülmüş portresi. Yürek ızdıraplarının kelimelere işlenişi ve susan dilin sessiz çığlıklarının yaşam yuvası oldu “Kalemin Gözyaşı”. Acının harflere yansıyışı özenle seçildi. Özenle seçilme bir çaba değil, yürekten geldiği gibi. “Kalemin Gözyaşı” bir yürek sesi. Herkesin içinde kendini bulacağı bir mısrası, sözü, hikayesi vardır. Sana, O’na, Buna... herkese yazıldı. Yazılanlar hayatın bir karesi. Ayrı hayatları bir hikayede okuyacaksın, bir dize de yüreğine değecek ve her sözde anlam yükleyeceksin hayata. Yalnızken şeytanın kıskacında boğulanlar yalnızlıklarını sevecekler.

 Sevgililere...

   Sevmenin canlı tarifiydi sevgili. Severken dolan gözler, birleşen eller ve birbirinde tutuklu kalan ve temiz sevenlere yazıldı.

  Uzaklara...

Mesafeler dolusu uzaklardan yazılan her harf sahibini bulurdu. Uzağına söyleyemediğini “Kalemin Gözyaşı” söyleyecek.

   Geçmişe...

Pişmanlıklarına yazıldı. Pişmanlığın isyandan çok, hayata bir ders olduğunu anlayacaksın. Geçmişe laflar edeceğine, geleceğine emin ve kararlı adımlarla yürüyeceksin.

   Geçmemişine...

  Geçmişte bırakıpta yüzüne tek bir söz söyleyemediğin geçmemişine sözler dizdi “Kalemin Gözyaşı”. Unutamadığına sözlerini ulaştıracak, söylemek istediklerini “Kalemin Gözyaşı” söyleyecek. Seni, onu, gideni, geçmemişi, kalamayanları okuyacaksınız.

   Bütün zamana...

   Zamanın belli kısımlarına etki edecek değilde daha çok yılların eskitemeyeceği konular yazıldı. Mesela aşk. Aşk ki Mevlana ve Yunus Emre başta olmak üzere büyük insanların teması haline gelen bir yürek yangını. Aşk ki yazılarak bitirilemeyen bir derya ve biz koskoca deryanın sadece kenarında yürüyebilen insanlarız.

   Aşkına yazıldı. İtiraf edemediklerini okuyacaksın itiraflarının altını çizip istediğine yollayacaksın. “Kalemin Gözyaşı” hep hayatları yapıcı olacak. Yıkılmış hayatların altını çizip önem vereceksin hayatına.

    Kalemin Gözyaşı kitabı artık sizlerle...

( Kalemin Gözyaşı Kitabım başlıklı yazı Cumali Aktaş tarafından 10.06.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.