Hayat bize mutlu olma şansı vermedi, ama biz yinede güldük.Yaşamayı doğadan, bağırmayı sarhoşlardan öğrendik.Gariplerin yanında,kötülerin karşısında olduk ve zaman geldi gökyüzüne bakıp hıçkıra hıçkıra ağladık.Çünkü biz başkalarının üzüntüsünü üzüntümüz, derdini derdimiz, özlemini özlemimiz yaptık.Yeri geldi bir damla göz yaşına, bin damla kan akıttık.Dost bildiğimiz herkes yüzümüze gülüp de bizi arkamızdan vurdu.Ama biz yinede eğilmedik. Dedim ya geçmişte hep gariplerin yanında olmuştuk ve dedik ki; Kula kulluk edene yazıklar olsun.
        Geçen günler bizi çok yıprattı ve nitekim hayatta kazanabileceğimiz her şeyi kazandık, kazandığımız gibi yitirmeyi de tattık.Ellerimizi açtık ve doğamayan güneşe yol gösterdik. Ölümle pençeleştik ama yinede pes etmedik.Yarınlarımızı hiçe sayıp yıldızlara ulaşmaya çalıştık.Etten ve kemikten olduğumuzu unutarak kör kurşunlara ''dur'' dedik.Sevdik ama sevilmedik, resimlere bakıp ağladık, değmezmiş dedik ve içimize attık.
        Ve gün geldi hesap sorduk, damarlarımızdaki sıcak kanı durduramadık ve sonsuzluğa koşup kendimizi aradık. Ama şeytanlar nereye gittiysek peşimizi bırakmadı, ama bizi yönlendiren şeytan değil kendimizdik. Puştluk, Hırsızlık, Gammazlık, İki Yüzlülük hariç her yola girdik.Kendimize yeni bir dünya kurmaya söz verdik.Bu işlerin sonu yok dediler ama biz sadece gülüp geçtik.Dünya bize tozpembe göründü o yıllarda, şimdi ise pembesi gitti sadece tozu kaldı ve anladık ki kimseden kimseye fayda yok.Sonuçta hayatın acımasız olduğunu anladık ve mezarı tercih ettik.Fakat ölmek çözüm değildi, inanın bizim hayatımızda da hiç bir şey değiştirmedi.Çünkü biz hiç yaşamadık ki ,en son sözümüz ise epey acı oldu. YAŞAMAK BUYSA AL SENİN OLSUN

ilker İNAN
( Al Senin Olsun başlıklı yazı ilker İNAN tarafından 27.10.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.