1 ...bir Sevdadır Yaşamak...

 

…BİR SEVDADIR YAŞAMAK…

 

Yaprak dökümündeyim…Sonbaharımı yaşıyorum.

Yorgun zamanlardaki yağmurların sesini,büyülü serüvenleri okuduğum ve ülkelerden ülkelere,gezegenlerden gezegenlere,çağlardan çağlara geçişlerimi özledim.Dilediğimce şekil verdiğim hayallerimi,kötüleri amansızca dize getirişlerimi,ağlayan ve haksızlığa uğrayanlara sahip çıkışlarımı,gizli   sığınağım olan Ada’mı,mağaramı,şelâlemi,sıcacık kumsalımı,

Himalaya’lardaki dağ kulübemi ve dışarıda lapa lapa kar yağarken şömine ateşinin karşısındaki post üzerinde sevgilimle sevişmelerimi,bazen Tarzan gibi yağmur ormanlarındaki avcılarla mücadele edişimi,Ceyn ve maymunlarla bambudan yapılmış ağaç tepesindeki evimi,Afrika’da ilkel kabilelere savaş taktikleri verişimi,parmak çocuk olup,kaz sırtında büyülü okyanusu geçişlerimi,Teksas olup,Ontario kurtları komutanı olarak İngilizleri Amerika’dan sürdüğüm gibi,Türkiye’de entrika çeviren bütün yabancılardan temizleyişimizi,Yüzbaşı Tommiks gibi,âdil bir subay olup,emrim altındaki askerlerle ilkel kaleler fethedişimizi,yüce atalarımızdan Kürşad ve 40 yiğidini günümüze uyarlayıp,Çin devletini dize getirişimizi ve normal dünyada âdil bir devlet başkanı olarak Türk insanının yoksulluğuna,eğitim sistemimizin içinde bulunduğu kaosa nasıl son vermek için yaptığım detaylı planlarımı özledim.

İhtiyarlayıp,sâkin bir sahil kasabasında mütevazi bir evde ve her hayalimde,

planlarımda mutlaka yer alan kadınımla anılarımızı kaleme alışlarımızı,

birbirimize olan sevgimizi,saygımızı özledim.

Çocuklarımızın,torunlarımızın cıvıl cıvıl etrafımızda dolaşırken güzel,

huzurlu bir ölümü özledim.Hemde çok…

 

……………s.altunbaş…18 aralık 2015…19:54…bafra

( ...bir Sevdadır Yaşamak... başlıklı yazı ılıkyağmurla tarafından 18.12.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.