Hristiyan dünyasının ve miladi yılbaşı kutlamalarına dünya genelinde özenerek gelenek haline getirilen bir Haçlı zihniyetin Papaz “piskopos Nikola” denen efsanevi meçhul bir ihtiyar  kimsenin çocuklara ve halka hediyeler dağıttığı günlerin yıl dönümü arifesine denk gelen ve “Noel bayramı” adı altında kutlanan, “İslam inanç geleneğine tam zıt” bir eğlence etkinliğidir.
Hristiyan ve diğer Din milletleri, İslam tarihi boyunca, biz Müslümanların hiçbir dini inancımıza dayanan geleneğimizin bir tanesini bile kutlayarak kendileri bizlere benzemeye özenmemiştir! Çünkü onlar, çocuklarını daha eğitime başlar başlamaz bizlere karşı “Din” düşmanlığını aşılamaya çalışıyorlar. Bu İslam düşmanları, tarih boyunca bizlerin açık veya gizli düşmanlığını bizlere her yerde gösterirlerken, ülkemizin içindeki, onların kültürel emperyalist işgalci yayın ve propagandacıları bu milletin geleneğinin içine özendire, özendire “maalesef” yerleştirmeyi bir şekilde başardılar. Amaç cephede defalarca, vuruşarak kaybettikleri savaşı, bu Aziz Milletin temel güç kaynağını İslam olduğunu çok iyi bildikleri için, halkımızdan İslam’ı nasıl uzaklaştırırız da, bunların güçlerini içinden boşaltıp sinsice işgalin kazanma oyunundalar! Medeniyetler savaşının mücadelesini asırlardır olduğu gibi, günün şartlarına göre, tüm İslam karşıtı güçler “ Kanlı kansız” senaryoları ile yürütmeye çabalıyorlar!
İslam ümmeti, son üç asırdır içte ve dışta bitirilip dünya tarihi üzerinden bir an evvel silinmeye çalışılıyor. Büyük, küçük hepimizin malumu aha, Suriye, Filistin, Irak, Arap yarım adası, Müslüman Afrika ülkeleri, Uzak doğuda Myanmar Arakan, Burma, Doğu Türkistan ve hakeza… Dünya üzerindeki Müslümanlar, gözyaşı ve kanla ininim inim inlerken, bu İslam düşmanları Noel bayramına dönüştürdükleri zaferlerine buradan iştirak ederek Din ve Kan kardeşlerimizin akıttıkları kanı, namusu üzerinden yılbaşlarında eğlenirken, bizler göğsümüzü gererek “Elhamdülillâh Müslümanım” derken, kendimizle çelişen hangi İnançla onların yılbaşlarını kutlayacağız?…

Kardeşlerim?!..
Kutlanacak bir gün varsa, “İslam düşmanlarına nispet” gelin; ALLÂH’ın evi bulunan kutsal Mekke şehrimizin düşmanlarımızdan kurtuluş yıl dönümünü 1. Ocak ta , “Müslüman’a yakışır biçimde,” birlikte coşkuyla kutlayalım…

26.12.2016
Makale: Aydın Suyak

( Noel Yılbaşı Kutlaması başlıklı yazı Aydede tarafından 26.12.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.