B insanları hiç anlamıyorum herkes hala olan olayların patlayan bombaların, her gün gelen şehit haberlerine alışmaya çalışıyorlar. Nasıl bir hatayı yaptıklarının farkında değiller. Eğer bu olaylara alışırsak her geçen gün umursamazlığımız artacak ve alıştığımız şeylerin dozu artacak. Zaten sonunu herkes anlamıştır. Atatürk bu ülkeye laikliği getirdi. Laikliği getirme amacı ise din ve devlet işlerinin ayırmak istemesi daha adaletli bir toplum oluşturmak istemesiydi. Onun amacı kötü niyetli insanların din i kullanarak insanları kendi tarafına çekmesini engellemekti . Boşuna demiyorlar Atatürk geleceği görüyormuş diye, Bakın bugünün devleti de aynı şeyi yapıyor.
İnsanları her mitinginde din ile kendi yanına çekiyor. Atatürk ün amacıda zaten bunu önlemekti ama bu insanlar bunun menfaatlerine uymadığı için Atatürk ü hep karalama amacındalar .Efendime söyleyeyim O dinsiz O Kafir O Müstlüman karşıtı. Bi düşünün eğer O adam Din karşıtı olsaydı Kuran-ı Kerim i Türkçeye çevirtmezdi. Osmanlıda herkes Kuran-ı n ne anlatmak istediğini anlamadan Arapça sını okuyup geçmişlerdi . Atatürk Dini Yok etmedi Dini Kurtardı. Bide diyorlar ya o adam AYYAŞ diye. Ulan bu ülkenin gelirinin yarısı içkiden. Sanki kendileri içmiyorlar. Bu lafı söyleyenlerin Yüzde ellisi içiyordur. Adam içiyor da size mi içiyor kardeşim kendi içiyor kimseyi de zorlamıyordu. İçiyorsa Kendi günahı kardeşim bize ne dimi. Ama hala Aynı fikirde olan varsa cevabım şu: 
 
    ONUN İÇKİLİYKEN KURDUĞU ÜLKEYİ SİZ AYIKKEN AYAKTA TUTAMIYORSUNUZ . 
( Atatürk Ve Laiklik başlıklı yazı Kerem58 tarafından 7.03.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.