1 Nedir Bu Tnt Meselesi


Nedir Bu TNT Meselesi?

 

Az önce aradım Sami Hocayı

-Alo Sami kardeşim, sen Mücella kardeşime temizlik için TNT Önermişsin yazık değil mi?

Az kekeledi kem küm etti

-Yanlış anlaşıldım Mehmet kardeşim, ben TNT değil, korona virüsün yayılmasını gösteren harita almasını bulunduğu bölgedeki yayılma şekline bakarak az dışarıya çıkarak hava almasını söylemiştim o haritayı tnt anlamış. Bende böyle bir söylem çıkar mı, şimdi kalbimi kırdınız.

Şimdi kem küm etme sırası bana geldi.

-Tabi canım, bende böyle söyledim, yanlış anlamısınız dedim! Sami hoca tarih hocası şair baba dede olmaz dedim.

-İşte Mehmet kardeşim senden de bunu beklerdim. Beni yanıltmadın.

Kimse duymasın içimden konuşuyorum, ilk başta az şüphelenmedim değil lakin inanamadım, Sami Hoca şair baba dede olmaz dedim.

-Sami hocam pardon öğrenmenim, Mücella Kardeşim 9 aydır neden sokağa çıkmıyor herkes koşa koşa maskesiz çıkıyor oda çift maskeyle az çıkaydı.

-O biraz terelelli

Bu haline gülmemeli

Korku başa beladır

Bunu böyle bilmeli

-Bilmeli de hocam az nefes almalı kuşları seyretmeli.

-Emin ol o nedenle 10 tane muhabbet kuşu almış, evi bok götürüyor birde cırcır olmuşlar her yere sıçtılar. Mücella hanım onları temizlemekten kafayı yiyecek, sal gitsin diyorum özgür olsunlar, korona’ ya yakalanırlar diyor salmıyor, maazallah en sonunda kendisi yakalanacak. Ben şimdi baktım harikaya o haritayı TNT Sanmıştı ya o bölgeye doğru hafif esen rüzgâr o bölgedeki mikropları poyraz karayel ile kuzey güney batı doğu paralelin de yüksek dağlara doğru götürmüş. Şu anda dışarıya çıkarak bir nefes alabilir.

-Haklısın Sami hocam, nereye kadar çıkmayacak, kelebekte kozasında çıkmak istemez desem de boş bir gün ömrü olacağını bilse de yine çıkar. Çık şöyle sahilde bir gez kumsalda kumlara resimler çiz kuşlar gibi kanatlanarak uçmaya çalış, sonra evine dön tabi motorsiklet ile fazla uzaklaşmadan.

-Mehmet kardeşim ben ona jet ski ATV almıştım çık bir hava al yani, boşalt eksi negatif düşüncelerini toprağa bas çıplak ayağınla. Ben şimdi kardeşime doğru gideyim hal hatırını sorayım desem içeriye de almaz, telefonda bulaşır diye telefonu da açmaz. Dur oğlunu arayayım Hoparlörün sesin açsında uzaktan konuşayım, haydi sana girsin, pardon aç pencereni de az içeriye hava girsin.

Mehmet Aluç


( Nedir Bu Tnt Meselesi başlıklı yazı kul mehmet tarafından 11.12.2020 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.