1 Düşünce Penceresi Ve Fırtınası 1


Düşünce Penceresi Ve Fırtınası 1

Salgın meydana çıkınca bu bağlamda bilimciler bilim adamı çalışmaya başladı, daha önce neden çalışmadan yatıyorlardı? Şimdi çalışmak için neden Korona ’ya tutuldunuz? Bilime ihtiyaç duyulması çalışma yapılması için bir musibetin gelmesi mi lazım? Gösterişe mi meraklılar acaba? Sizce?

Salgın yöneticileri sizler kimlerin ekonomisini güçlendirmek için çabalıyorsunuz yaltaklık yapıyorsunuz? Emekçilerin mahsur kaldı çalışamaz oldu mağdur oldu, emeksiz kazanç üç günde biter bu da size mi yeter mi? Sizce?

Salgın politikası uygulayanlar, neden maddiyata uygun davranıyorsunuz insan olmadan parayı nasıl harcayacak ve nasıl kazanacaksın ey aptal!!!!. Neleri engellediniz veya özgürlüğü korkuyla engelleyerek alacağınızı mı sandınız aptallar!!! Özgürlük alınmaz satılmaz, özgürlük doğduğu anda insanındır Âlemlerin Rabbi vermiştir belli sınırlar içinde.  İyilikleri mi kötülükleri mi değiştireceğinizi sanıyorsun ve yanılıyorsunuz, bak geçen gün tramp trampet ABD de yandaşlarını çağırdı zafer ilan etmek için, okun yönü aniden ters döndü sinesine saplandı diz çöktürttü! Doğrudur cevaba gerek yok.

Akla dayanan bilgi doğru bilgi midir? Bence Hayır! Sizce?

Faydaya dayanan bilgi türüne denilir? Menfaattir! Sizce?

İç tecrübeye dayanan bilgi türüne ne denilir? Bunun da cevabını siz bulun ve yazın kardeşlerim, selamlarımla.
 
Mehmet Aluç
 
( Düşünce Penceresi Ve Fırtınası 1 başlıklı yazı kul mehmet tarafından 10.01.2021 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.