AFFET BİZLERİ ALLAHIM! 




Kusursuz günahsız bir tek sensin, çok hatalarımız, çok da  günahlarımız var bizleri affınla bağışla, kötü olan her şeyden, kötülerin şerlerinden koru. Sana inanan, senin yardımına ihtiyacı olan kullarına yardımını esirgeme Allah’ım!


Sıkıntıda olanlarımızı feraha, darda kalanlarımızı refaha, hasta olanlarımızı sağlığına kavuştur. Bizleri senin doğru yolundan, hiç ayırma Allah’ım!


Bizleri iyi insanlardan eyle, iyi insanlarla karşılaştır. Evlatlarımızı, sevdiklerimizi, gelecek nesillerimizi koru, cümlemize sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür nasip eyle Allah’ım!


Seni çok seviyorum yarabbi, çok sev biz kullarını, dinden, imandan, senden ayırma yönümüzü, sevginle, merhametinle muamele eyle bizlere, ört günahlarımızı, affına sığındık mağfiret eyle bizleri, artır sabrımızı, kolaylaştır iki cihanda hesabımızı Allah’ım!


Düşmanlarımızın şerrinden, şerli düşüncelerinden, düşmanca planlanan işlerinden, vatanımızı, canımızı, mallarımızı, dinimizi, kitabımızı, ezanımızı, bayrağımızı, toprağımızı, ordumuzu, askerlerimizi, devletimizi, devletimizi yönetenleri sana emanet ettik rabbim koru onları,  bu vatanı (TÜRKİYEM)i  canı gibi sevip herdem koruyan, kollayan, derdiyle dertlenip uyuyamayan, elleri hep semada, dilleri her an duada olan vatan severlere, kötü günler geldi ve geçti çok şükür rabbim, çok şükür Elhamdülillah sevincini yaşat Allah'ım! Amin amin amin.


'' Ne mutlu Hay'dan geldik, Hu'ya gideceğiz '' diyebilenlere... 



15 Aralık 2021
Mlk Tryk


( Affet Bizleri Allahım başlıklı yazı Kalb-i Hazan tarafından 15.12.2021 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.