Duam Var Vatanıma
DUAM VAR VATANIMA! 

"Allahım, bizi gazabınla öldürme. 
Azabınla helâk etme! 
Bunlardan önce bize afiyet ver". 

Merhamet göster bizlere koru sevdiklerimizi, bizi görünür görünmez şerlerden, yerden, ve gökten insandan yırtıcı hayvanlardan gelebilecek küçük büyük zülümlerden afetlerden sığındık sana Allah'ım.

Birlik ve dirlik ver bizlere, bu kötü günleri aşalım, huzurla ülkemizde kardeşçe yaşayalım, dünya var oldukça Türkiye’m var olsun. Vatanını can bilip seven insanlara her zaman yurt olsun, kötüler barınamasın üzerinde.

Sevdiklerimi her türlü sıkıntıdan emin eyle, hastaysa şıfasını ver, borçluysa edasını ver, dertliyse devasını ver, çaresizse çaresi ol, senden başkasına muhtaç etme.

Her şeyi gören, duyan, bilensin  dünyada yaşantımızı ahirette akıbetimizi hayr’ eyle kötülerin nazarından, hilekar şeytanın vesvesesinden koru Allah’ım.

Deprem bölgemize, orada yaşayan kardeşlerimize yar ve yardımcı ol, devletimize güç ver, yakınları ölenlere sabır ver, yaralılarımıza şafi adıyla şifa ver, ölen kardeşlerimizin mekanlarını cennet eyle.

Rabb'im, yaratansın, yücesin, dualarımızı kabul edensin, istediğimizi verensin, günahlarımızı affedensin, halimizi gören işiten bilensin, sana sığındık koru felaketlerden, felakete uğrayan şehirlerdeki insanlarımızı feraha çıkar yarabbi. 

Nasip ettiğin her güne her nefese şükrediyorum, senden aman diliyorum kara bulutları çöktürme üzerimize, altımızdan yeryüzünü kaydırma üzerimize afet yağdırma, kötüleri kötülükleri şerli işleri şerli düşünceleri bizlere musallat etme Allah'ım.

AMİN ECMÂİN 🤲


15. 02. 2023
Kalb'i Hazan


( Duam Var Vatanıma başlıklı yazı Kalb-i Hazan tarafından 15.02.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.