İyiki Var Sızlayan Vicdanım!
İYİKİ VAR SIZLAYAN VİCDANIM!



"Herkesin derdi başka bu hayatta.
Kiminin ekmeği bayat, kiminin pırlantası ufak." 
Hayat işte.

Etrafımıza iyice düşünerek baksak utanırız neleri dert ettiğimizden, ekmeğim bayat olsun, katığım az olsa da yüreğim paylaşsın onu da olmayanlarla.

Vicdanım olsun sızlasın, kendini hissettirsin bana, merhametim çırpınsın kuş gibi, insan olduğumu hatırlatsın, ufacık şeyleri dert edip de zindan edeyim kendime hayatı ki  unutmayayım bana her şeyi her nimeti vereni, şükredeyim her halime.

O eksik bu eksik, falancanın şunu var bunu var, diyen biri olmadım tamah etmedim dünya malına, nefes alıp veriyorum ya sağlıkla şükür mevlama, dualarım bildiğimce önce sevdiklerim için ülkem için dökülür yüreğimden avuçlarıma amin der gönderirim Allah'ıma.

Allah'ım ülkemizi, sevdiklerimizi görünen veya görünmeyen, bilinen veya bilinmeyen, gelen veya gelecek olan şer musibetlerden koru, peygamberim (s.a.v) hürmetine rabbim, masum sabiler hürmetine biz günahkar kullarını affet Allah'ım, amin Ecmâin.



11. 02. 2023
Kalb'i Hazan


( İyiki Var Sızlayan Vicdanım! başlıklı yazı Kalb-i Hazan tarafından 11.02.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.