Ateş İnsanların Ağzından Çıktı İnsanları Yaktı!
.
ATEŞ İNSANLARIN AĞZINDAN ÇIKTI İNSANLARI YAKTI!



Zalim zalimdir,  Fravun misali. Zülüm zülümdür, müslümanlara ve mazlumlara yapılanlar gibi. Kim yaparsa, kime yapılırsa hiç farketmez insanlar kendi içlerinde ki kiri aklamak için dinimize mal ediyorlar pisliklerini din değildir kirli. 

Dinini Allah istediği gibi ibadetini Kur'an'ın dediği gibi yapanlar zalimlik yapamazlar. İnsanları canlıları yakamazlar.  Kalplerindeki Allah sevgisi ve vicdanlarında bulunan Allah'a hesap verme korkusu bu zalimliği yaptırmaz.

Yapanlar gerçek Müslüman ve İslam'a iman eden değildir, kaos çıkarmak ülkeyi karıştırmak için müslüman gömleği giyenler dinle İslam'la alakası olmayanlardır amaç İslam'ı kötü göstermek küçük düşürmek kıblesi Kabe olanlar yaktı insanları diye yazılıp çiziliyor. 

Nefret tohumu ekiliyor. Allah dini her topluma gönderdi insan insana nasıl kıyar. Ve insan insanı nasıl yakar onların yanmasına sebep olanlar cehennemden çıkamayacaklar ölüm yok ahirette, hep yanacaklar yaktıkları insanlar gibi. 

Allah kötülerin şerrinden korusun cümlemizi, Rabbim kahr-u perişan eylesin kötülük düşünüp kötülük icra edenleri. Dünyada herkes imtihanda, ve herkes misafir ölüm herkesin kapısında nöbette azrail herkese gelecek can almaya ruhları şad olsun  saygılarımla...



Kalb"î Hazan
03. 07. 2023


( Ateş İnsanların Ağzından Çıktı İnsanları Yaktı! başlıklı yazı Kalb-i Hazan tarafından 3.07.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.