Bir milletin gençliği o milletin geleceğidir. amenna ancak türkiyeyi,vatan bilen türk bayrağını, güya seven. canı pahasına,bu vatanı kimseye bırakmayan.Kusura bakmayın ama Ruhsuz, şuursuz, bilgisiz, sadece boyanmayı,süslenmeyi, şebek gibi olmayı, maharet ve marifet zanneden, hoppalığı, züppeliği, maharet sayıp değerlerine, örfüne adetine ananesine töresine dinine vatanına ecdadına ters bir gençlik. Üniversite gençliği var bu memlekette. daha türkiyenin başkentini, bilmeyen, Atatürkün kim olduğunu bilmeyen. zamanın cumhur başkanını, başbakanını, genelkurmay başkanını, bilmeyen ALLAH'tan hebrsiz, kuran bilmez, peygamberden uzak, cami ikliminden nasipsiz bir gençlik var vatanımızda ve bunlar sözüm ona üniversite gençliği güya.

Bir röportaj izledim izlerkende ağladım. Biz atatürk gençliğiyiz diyen üniversite gençleri, acayip kılıklarıyla değerlendirmedim ama kafalarının içini görünce şaşırdım

Spiker soruyor, cumhur başkanı kim adı ne diye üniversite gençleri cevap veriyor bilmiyorum. hatırlayamadım diyor. Cumhur başkanının adını söylüyor spiker kim fikrin varmı deyince fikrim yok ama ona oy vermeyeceğim diye cevap veriyor.

Türkiyenin başkenti nere diyor istanbul diyor. çıldıracağım ya ALLAH aşkına Peygamber aşkına, bana biri bu konuda yardımcı olsun da şu ruhumun sıkıntısı dinsin neden böyle kim bunlar.

Yaşar büyük anıt kimdir diyor spiker üniversite öğrencisi şu cevabı veriyor. ismini duydum da galiba siyasetci diyor ama onun partisine oy vermeyeceğim diyor.

Bukadar ruhsuz bu kadar yaşadığı ülkeyi umursamayan,İdarecilerini tanımayan,bir gençlik...İranın başkentini sorunca bağdat diye biliyor.hem ülkesinden hemde ülkenin çevresinde olup biten olaylardan bi haber gençlik..Bunlar ülkeye hizmet edecek,bunlar cennet vatanın milli değerlerine sahip çıkacak,bunlar türkiye cumhuriyetini,avrupa ülkelerinde,dünya ülkelerinde tanıtacak.güçlü bir ülke yapacaklar... ha gardaşlar öylemi

Gusul duymamış ömründe,bir gençlik. kelimeyi şahadeti bilmeyen kelimeyi tevhıdı bilmeyen, bir gençlik. bunlar okuyacak üniversite bitirecekde. memlekete sahip çıkacak haaa. Vatanın madeninin hangi dağlarda ne kadar var bu vatanın hazinesidir. madenlerimiz başkalarına kaptırmayalım diye canla başla çalışacaklar öylemi.

Aynı gençlik bülent ersoyun evlendiğini, kiminle evlendiğini, ne zaman evlendiğini, hangi türkücü hangi şarkıcının, hangi dizi oyuncularının, kiminle nerede yakalandığını, ne herzeler karıştırdıklarını, muazzam biliyor.

İftihar ediyoruz bu bilgili bu kültürlü gençlikle.

Hiç bakanın ismini bilemeyen, deniz baykal kimdenince sanatcımı diyecek kadar cahil, devlet bahçeliyi sorunca hatırlayamadım, bilemiyorum ne yaptığını diyen bir gençlikle karşı karşıyayız.

Kendi aralarında bunlara tiki diyorlarmış üniversite gençliği moda takip eden,güncel mağazin olaylarını hiç kaçırmayan,hangi popcu hangi topcuyla ne halt ettiğini saati satine günü gününe bilen ÇAĞDAŞ, MEDENİ, KÜLTÜRLÜ, MODERN BİR GENÇLİK.

Yetişiyor Ve sloganları da şu Tasalanma canım vatanım sana ben hizmet edeceğim.senin bir avuç toprağını kimseye böldürtmeyeceğim. seni dünya devletleri içinde bir numaraya çıkaracağım diyen bu gençlikmi olacak.

YA ASABIM ÇOK BOZULDU CÜMLELERİMİ BİLE DOĞRU DÜRÜST YAZAMAMAYA BAŞLADIM BENİ BİRİ ALLAH İÇİN TESELLİ ETSİN.

Osmanlı torunları, türk milletinin idealist evlatları bunlardanmı meydana geliyor gardaşlar.ne olacak bu halimiz nereye kadar gideceğiz.
YUKARDA ÇAĞDAŞLAR SEVİNİN BAYRAM EDİN DEDİMYA İSTEĞİNİZE KAVUŞTUNUZ TAM SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ BİR GENÇLİK ELDE ETTİNİZ VATAN HAİNLERİ YEHUDİ ÇOCUKLARI ERMENİ SOYUNDAN OLANLAR SEVİNİN

RUHSUZ ŞUURSUZ, DUYARSIZ İNANÇSIZ, VATAN SEVGİSİNDEN UZAK, MAGAZİN KÜLTÜRÜYLE DOP DOLU BİR GENÇLİK. KINA YAKIN KINA


( Sözde Çağdaşlar Sevinin Hatta Bayram Edin başlıklı yazı hasan-toreha tarafından 21.04.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu