YAKTIM ANILARI

İnsanlar anlamazlar bazen ne kadar sevildiklerini, ne kadar değer verdiğimizi. Değer kıymet bilmezler hep kırarlar güzel kalplerimizi. Elimizden alırlar her şeyimizi. Güvenimizi, gururumuzu, kalbimizi, hayallerimizi, mutluluğumuzu, huzurumuzu ve bir çok şeyimizi. Her şey kayıp gider ellerinizden. Tıpkı sen gibi.

Sen de kayıp gittin ellerimden. Ben seni severken, el üstünde tutarken sen kayıp gittin. Sana güvendim Ama sen o güveni yok ettin. Sevgimi de yok ettin. Artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Nefret bile etmiyorum.

Bugün tam 5 sene oldu Sen hayatıma gireli. Girdin İyi ki hayatıma. Bir sürü tecrübelerim oldu hayatımda. Mesela hiç kimseye güvenmemem gerektiğini Anladım, Bütün hayallerimi bir insan üzerine kurmamam gerektiğini anladım, insanoğlu için kendimi paralamamayı öğrendim.

Sen öğrettin bana bunları. Senin için tek' iyi ki'' lerim bunlar. Keşke anılarımızı bırakmasaydın bee. Ama olsun, o anıları yaktım ben. artık ne kadar beklesem de gelmeyeceğini anlayınca yaptım.

Artık gelsen de kapattım sana bütün kapıları. Zincire vurdum kalbimi. Emin ol sensiz çok güzel anılarım var. Yeter ki sen olma, bütün her şey güzel bana... 





        
       
                           Medine Nur Efiloğlu

( Yaktım Anıları başlıklı yazı medinenur-efiloglu tarafından 31.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.