Tarih boyunca hiç bir felaketin sebebi olmamış bir halkı tehdid olarak görmek
-sabıkalı bir piç halkı-mazlum olarak görüp ondan yana olmak ne müslümanlıkla ne insanlıkla bağdaşır..

Daha önce Bülent Ecevit Saddam Hüseyin e arabulucu olarak gitmiş sonra medya Taha Yasin Ramazan ı eşkiya gibi tanıtmış ve Irakı şeytanın avı haline getirtmiştir..Türk Milletinin kendinin kuşatılmasına izin verilmiştir..Ayağimıza kurşun sıktık kendi elimizle..

Bu gün de arabuluculuk vs ile önce İrandan yana gibi göstermelik olarak sunuldu ve günah bizden gitti mesajı verildi halka...Daha önceki yazılarımda buna değinmiştim...Türkiye ile İran karşı karşıya getiriliyor...Bu uzun bir planlamayla oldu..

Fakat bu tutmayacaktır..Türkiye ve İran iç içe geçmiş halklardan oluşur...ne İran ı yönetenler ne Türkiyeyi yönetenler hangi bilgi kirliliğini yaratırsa yaratsın halkları karşı karşıya getiremiyecektir..

Türkiye artık şeytanın adını koymalıdır..

İslam dünyasımı
Kapitalist dünyamı

Adaletten yanamı
Sömürüden yanamı

Zalimden yanamı
Mazlumdan yanamı

Haktan yanamı
Güçten yanamı
( Şeytan Kim başlıklı yazı mehmet-orta tarafından 23.11.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.