SEVDAM

 

Bana mutluluğun rengini sorsalar seni  gösteririm.Güneşin   yedi  rengi  seni tarife anca yeter ,gök  kuşağı gibi  seninle beden olmuş  derim.Senin siyah tarafında  var  anlayamadığım  bazen .Seni anlatmaya  yanaşmaz gece in zifir karanlığı  sonra karanlıktan  kaçmak isterim, korkudan ,adım attığım  an   yakalar beni  ışık  saçan  o güzel gözlerin  ve kıpırdayamam .

Sensen  kaçmanın teşebbüsleri acıtır yüreğimi.Haksızlık ederim her defasında . .Ancak  ilahi bir güç gelir ,konar yoluma , en iyi bilendir  o  beni sahiplenen   gözetendir  seni  bana  getirir ,atar beni yollarına  ve ben  birden  bire ayrılık  göz yaşıyla  yıkanan yüreğimin  en  ferah  köşesinde  bulurum seni.

Hiç beklemediğim  anımda  yakalarsın beni   bağlarsın  yeniden  kendine  ne zaman  vaz geçsem  senden  en  güzel  sevişmelere  gebe kalır  gece. Şükrediyorum bir yandan  kış güneşinde  ısınmaya alışmış  yüreğimi yaz  sıcaklığına alıştırdın  sen.Kendimden  bile  gizlediğim  çocukluğumu  güldürdün , onun etrafında  örülü koca duvarları  yıktın  sen…Hep böyle kal  hep asil  hep bende   ve hep güçlü..

Daha çok dalıyor  gözlerim uzaklara  hayat benimle dalgasını  geçiyor diyorum zaman zaman  ve  seni yaşıyorum   uçsuz bucaksız…

Müziğim sen,  dilimden düşmeyen  nakaratım hani yerleşir dudaklarına onu söyler bulursun  gün boyu  işte öyle  bir şey .Bir ömür takıl dilime  istiyorum, bir ömür senfoni ol  hatta  bir  ömür  uzat  ömrümü.

Sayfalarca seni anlatsam  neye yarar  seni anlatmaya yetermi   sayfalar melodiler  besteler. İyisimi  bitsin  burada  sana  olan sözlerim  ey  Sevdam ey Aşkım .sadece his et  beni  hiç küsme  bana .

Geldiğin gibi kal  ve son nefesimde terk et beni  illede terk edeceksen .  Getirdiğin  tüm hediyeleri  açtım tek  tek , sıraladım baş  ucuma .  Her  gece  her birine  iyi geceler  demeden  uyuyamaz  oldum.

Sakın alma onları benden .Ve Hazır  gelmişken… Gitme artık !

Ey  Sevdam Ey Aşkım…..

 

( Gitme Artık başlıklı yazı mehmet-erol- tarafından 1/24/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.