Mutluluk, her gün yeni doğan güne merhaba demektir. Sevdiklerine gülümseyerek "günaydın" demek, annenin yanağına sevgiyle bir öpücük kondurmaktır. Sıcacık sarılmaktır çocuklara. Çiçeklere su vermek, evi temizlemek, demli bir çayı arkadaşlarınla afiyetle içmektir. Her sabah güleryüzle işe gitmek, işini zevkle yapmaktır. İşini zevkle yapmanın huzuru ve taze ekmek kokusuyla eve dönmektir mutluluk. Geceden sabaha en güzel muhabbetleri yapmaktır tek aşkın bildiğin kişiyle. Heyecanla parmağa takılan yüzük, kar beyazı gelinliği giyebilmektir mutluluk. Çocuklar dünyaya getirmek ve en güzel çocuğun senin olduğunu düşünmektir mutluluk. Mutluluk sevgi ve merhamette ayırmamaktır çocukları, insanları birbirinden. Herkesi aynı duyguyla sevebilmektir mutluluk. Bazen yeşil ormanda yürüyüş yapmak bazen ormanı olmayan yerde ağacı düşlemektir mutluluk. Bir düşün peşinden koşmak onu gerçekleştirmektir mutluluk. Sevdiğine sevdiğini, özlediğine özlediğini söylemektir mutluluk. Yalnız kaldığında bile yalnız olmadığını bilmektir mutluluk.
           Mutluluk, seninle çizeceğim en güzel resim, yazacağım en güzel şiir, söyleyeceğim en güzel şarkıdır. Mutluluk, senin gözlerinden dünyaya taşıyacağım bir renk yığınıdır. Mutluluk, aşkınla fethedeceğim ülkelerin başkentinin adı, kalpten kalbe giden en uzun yoldur.
( Mutluluk başlıklı yazı ZEYNEP tarafından 16.03.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.