24 Nisan yaklaşıyor.
 Her yıl bu sıralarda ABD’de karşımıza bir korku çıkarılır.  Ermeni soykırım yasa tasarısı. Ülkemizdeki çıkarlarını bu korku üzerinden yürütürler uzun zamandır.
Türkiye’yi bu korkularla terbiye ve kontrol etmeye çalışırlar. Onlarca yıldan beri bu korku üzerinden ülkemiz üzerinde baskılar oluştururlar.
 Türkiye’de bu baskıları karşılamak için paralı lobiciler tutar. Bunlara milyonlarca dolar öder.

Niçin?

Ermeni soykırımı tasarısını önlemek için. Özellikle bu yıllarda Davos’ta yaşananlar dolayısıyla Yahudi lobileri kozunu daha iyi kullanacaklardır.
 Türkiye üzerinde bu durum yıllardan beri Demoklesin kılıcıdır adeta. Tüm belgeler lehimize olmasına rağmen.
Neticede bizler her yıl bu aylarda telaşa kapılırız. Aman bu yasanın ne yapılıp edilip önüne geçilmelidir. Yoksa ermeni soykırım! Tasarısını senatoda kabul ederler. Endişelendikçe endişeleniriz.  Onlarda üzerimize çullandıkça çullanırlar.
Aslında korkmaya hiç de gerek yok. Bırakalım son kurşunlarını atsınlar.  Çıkarıyorlarsa varsın çıkarsınlar.  Bizde kurtulalım onlarda cephanesiz kalsın. Fransa vb. ülkeler meclislerinden karar çıkarttılar ne oldu?
Hiç.
Bizde kurtulduk onlarda bir şey olmadığını gördü. Atsınlar son kurşunlarını atabilirlerse. Hiç olmazsa bundan sonra ellerinde koz kalmayacak.  Bizde de korku. Türkiye üzerinde baskı oluşturacak bahaneleri de düşecek.

Peki, onlar bunu bilmiyorlar mı?

Elbette biliyorlar.  Fakat bu asılsız iddiayı üzerimizde baskı için elde tutuyorlar. Sonuca gitmeyi ise hiçbir zaman düşünmüyorlar. İsteselerdi bu güne kadar on defa çıkarırlardı.
 Bu yıl yine iftiraya dayanan kozlarını gündeme getireceklerdir. Getirsinler görelim. Görelim bakalım Türkiye’yi gözden çıkarabilecekler mi?
Hiçbir şeyin olmayacağını onlarda görecek bizlerde.  Ellerinde belge olsaydı zaten bu güne beklemezlerdi.  İddiaların kuru iftira ve söylentilerden oluştuğunu gayet iyi biliyorlar.  Onun için her yıl gösterip gösterip geri çekiyorlar.

Göreceksiniz ABD, Türkiye’yi kaybetme lüksüne sahip değildir.

( Bırakalım Son Kurşunlarını Atsınlar başlıklı yazı İ.Sarıçay tarafından 11.04.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.