Beyaz sevgidir,beyaz aşktır.Temizliğin,saflığın simgesidir.Ama bazen düşünüyorum da acaba biz beyazın hakkını veriyor muyuz her zaman?
  Beyazın,diğer anlamıyla AK'ın kullanıldığı bu zamanda,özellikle seçim dönemi olması münasebetiyle AK kelimesini reklamlarda,haberlerde,bilboardlarda,caddelerde,sokaklarda,kısaca her yerde görmekteyiz.
  Peki gerçekten AK mı?
  Dokuz yıldır terörün aynı hızla hatta daha da teşkilatlı bir şekilde nice ocaklar söndürdüğü açık ve nettir.Diyarbakır,Hakkari,Ilgaz,Yüksekova,Cizre birer birer meydan savaşı veriyor.
  Kapalı alanlarda sigarayı yasaklayıp her alanda zinayı bir AB tüneli uğruna serbest kıldılar.Bundan ötürü elimizi attığımız yerden kaset çıkıyor.
  Bin bir zorlukla okuyan gençlerimiz mod-medyan sistemine iyi çalışamadıkları için üniversitelere giremezken hak hukuk tanımayanlar -sözüm ona- okumuş oluyorlar.
  Müslüman bir ülkede yaşadığını unutup 'domuz çiftliği' nin kurulması için kağıda imza atan zihniyet dokuz yıldır bu ülkede istikrardan,kalkınmadan,adaletten bahsediyor ya...
  Düşünüyorum da...
  Gerçekten AK mı?
  
( Gerçekten Ak Mı başlıklı yazı serker tarafından 13.05.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu